Η νέα πορεία που χαράσσει η Μπάγερν με την απόκτηση του Μανέ

Η έλευση του Σάντιο Μανέ σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανοίγει έναν νέο δρόμο στην Μπάγερν του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δρόμο στον οποίο ήδη έχουν πατήσει οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι

Η νέα πορεία που χαράσσει η Μπάγερν με την απόκτηση του Μανέ

Ο Σάντιο Μανέ είναι και επίσημα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί απέκτησαν έναν από τους πιο σπουδαίους κυνηγούς της τελευταίας πενταετίας, ο οποίος στα χρόνια του στην Λίβερπουλ έλαμψε και στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ στο τελευταίο του εξάμηνο ξεχώρισε και στην θέση του κρυφού φορ.

Κάπου εκεί έρχεται να κουμπώσει και η επικείμενη αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Εάν ο Πολωνός πράγματι αποχωρήσει, τότε στην γραμμή κρούσης της Μπάγερν μένουν οι εξτρέμ Λιρόι Σανέ, Κίνγκσλεϊ Κομάν και Σερζ Γκνάμπρι, ο... γνωστός και μη εξαιρετέος Τόμας Μίλερ και ο νεαρός ταλαντούχος Τζαμάλ Μουσιάλα.

Αν θεωρήσουμε λοιπόν ως δεδομένο ότι για τις δύο θέσεις στα φτερά θα μονομαχήσουν οι τρεις παραπάνω εξτρέμ, τότε πιθανότατα, ο Μανέ θα πάρει θέση ανάμεσά τους αντικαθιστώντας έμμεσα τον Λεβαντόφσκι.

Φυσικά ο Σενεγαλέζος δεν θα πατάει στους χώρους που πατούσε ο Πολωνός, αλλά φαίνεται πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα μιμηθεί τους Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα χρησιμοποιώντας τον Μανέ ως κρυφό εννιάρι.

Μπορεί οι δύο... μνηστήρες του τίτλου στην Premier League να αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα αποκτώντας τους Νούνιες και Χάαλαντ, ωστόσο τα όσα πέτυχαν τα τελευταία χρόνια με την εν λόγω προσέγγιση μάλλον αποτελούν οδηγό για τον ελπιδοφόρο Γερμανό τεχνικό.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια, ότι η Μπάγερν έχει αποκτήσει επίσης δύο ακόμη ταχυδυναμικούς ποδοσφαιριστές, τους Γκράβενμπερχ και Μαζράουι, στέλνοντας το μήνυμα πως στοχεύει ξανά στο να τοποθετηθεί πλάι στις Ρεάλ, Λίβερπουλ και Σίτι ως διεκδικήτρια του Champions League.