Ρεάλ Μαδρίτης: Σχεδιάζει κίνηση για τον Χάαλαντ το... 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να αποκτήσει ούτε τον Κιλιάν Εμπαπέ ούτε τον Έρλινγκ Χάαλαντ αυτό το καλοκαίρι, όμως για τον τελευταίο φαίνεται πως θα επανέλθει... δύο χρόνια μετά. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Σχεδιάζει κίνηση για τον Χάαλαντ το... 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε στις αρχές του καλοκαιριού να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των δύο πιο σπουδαίων νεαρών ποδοσφαιριστών, του Κιλιάν Εμπαπέ και του Έρλινγκ Χάαλαντ, χωρίς ωστόσο να το πετύχει.

Ο μεν Γάλλος κυνηγός επέλεξε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ ο Νορβηγός επιθετικός πήρε τον δρόμο για το Μάντσεστερ και την Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι "μερένχες" ωστόσο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το βάλουν κάτω και κάνουν μακροχρόνια πλάνα για τον τελευταίο. Το Σάββατο (18/6), η ισπανική "As" κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο "Χάαλαντ 2024" βάζοντας το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Αγγλίας ξανά στην μεταγραφική λίστα της Βασίλισσας.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως το 2024 ενεργοποιείται οψιόν 150 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Χάαλαντ την οποία και σκοπεύει να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, σημειώνεται πως το 2024 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Καρίμ Μπενζεμά με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.