Ντάργουιν Νούνιες: Οι πρώτες δηλώσεις του Κλοπ και το καλωσόρισμα του Αλεξάντερ-Άρνολντ

«Πιστεύει ότι του ταιριάζουμε και πιστεύουμε ότι είναι ο κατάλληλος για εμάς», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ για την μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες στην Λίβερπουλ ενώ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δήλωσε έτοιμος να... μοιράσει ασίστ. 

Ντάργουιν Νούνιες: Οι πρώτες δηλώσεις του Κλοπ και το καλωσόρισμα του Αλεξάντερ-Άρνολντ

Ο Ντάργουιν Νούνιες είναι και επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ και ο Αλεξάντερ Άρνολντ θέλησε να τον καλωσορίσει προαναγγέλοντας και το τι αναμένεται να δούμε στο γήπεδο από τους δυό τους:

«Καλως ήρθες στην Λίβερπουλ! Πως μπορώ να σε βοηθήσω;», έγραψε ο 23χρονος διεθνής κάνοντας λογοπαίγνιο με την λέξη ασίστ. 34 γκολ έβαλε ο Νούνιες πέρσι και 19 ασίστ μοίρασε ο Αλεξάντερ Άρνολντ, με τον συνδυασμό τους να προμηνύεται... εκρηκτικός.

Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του Νούνιες παρουσιάστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως ο Ουρουγουανός αποτελεί ένα μακροχρόνιο project:

«Αυτά είναι σούπερ νέα, πραγματικά σούπερ νέα», είπε ο Κλοπ στο Liverpoolfc.com. «Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους στον σύλλογο που το έκαναν να συμβεί. Έχουμε δείξει αποφασιστικότητα και φιλοδοξία εξίσου.

Ο Ντάργουιν είναι υπέροχος παίκτης. Είναι ήδη πολύ καλός αλλά έχει τόσες πολλές δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερος. Γι' αυτό είναι τόσο συναρπαστικό, για να είμαι ειλικρινής. Η ηλικία του, η επιθυμία του, η πείνα του να είναι ακόμα καλύτερος από ότι είναι σήμερα. Η πίστη του στο έργο μας και σε αυτό που επιδιώκουμε να κάνουμε ως σύλλογος.

Είναι τόσο ενθουσιασμένος από εμάς όσο κι εμείς από αυτόν, κάτι που δημιουργεί μια υπέροχη σχέση, όταν εκτιμά ο ένας τις δυνάμεις του άλλου. Αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση εδώ. Πιστεύει ότι του ταιριάζουμε και πιστεύουμε ότι είναι ο κατάλληλος για εμάς – ας το κάνουμε λοιπόν.

Έχει όλα τα κομμάτια που ψάχνουμε. Μπορεί να βάλει ρυθμό, φέρνει ενέργεια, μπορεί να απειλήσει από κεντρικές και ευρείες θέσεις. Είναι επιθετικός και δυναμικός με την κίνησή του.

Παίζει χωρίς φόβο, είναι δυνατός. Ξέρω ότι θα ενθουσιάσει τους υποστηρικτές μας.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε όλοι ότι έχουμε ένα «έργο σε εξέλιξη» με τον Ντάργουιν. Το αναγνωρίζει και ο ίδιος, σίγουρα. Μου αρέσει η συγκέντρωση και η ταπεινότητα που έχει.

Έχουμε ήδη υπέροχες επιθετικές επιλογές και είναι μέρος αυτού τώρα. Άρα δεν υπάρχει καμία πίεση πάνω του. Υπογράφει για πολύ καιρό και σκοπεύουμε να καλλιεργήσουμε το ταλέντο του και να το δούμε να μεγαλώνει.

Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην υπέροχη οικογένεια της Λίβερπουλ και είμαι σίγουρος ότι οι υποστηρικτές μας θα τον κάνουν να νιώσει σαν στο σπίτι του από την πρώτη στιγμή που θα έχει το έμβλημα της Λίβερπουλ στο στήθος του».