Λίβερπουλ: Επίσημα «κόκκινος» ο Ντάργουιν Νούνιες!

«Κόκκινος» με κάθε επισημότητα ο Ντάργουιν Νούνιες! Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού επιθετικού από την Μπενφίκα αντί 75 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2028. 

Λίβερπουλ: Επίσημα «κόκκινος» ο Ντάργουιν Νούνιες!

Η Λίβερπουλ πυροδότησε την βόμβα Νούνιες! Ο 22χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα με τα κατορθώματά του στην Μπενφίκα θα φορά τα κόκκινα μέχρι το 2028 και την φανέλα με το νούμερο «27»!

Στα 75 εκατομμύρια ευρώ (64 εκατομμύρια λίρες) συμφώνησαν οι Κυπελλούχοι Αγγλίας με τους «αετούς», ποσό που μπορεί να φθάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ μέσα από τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ντάργουιν Νούνιες: Μεγαλείο από ταπεινό ξεκίνημα

Ο Γιούργκεν Κλοπ εντυπωσιάστηκε από τα όσα είδε στο σκάουτινγκ του 22χρονου φορ και ο τεχνικός διευθυντής των «Reds», Τζούλιαν Γουόρντ, ενεργοποίησε τις επαφές του στην Πορτογαλία για να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να παίξει μόνο στην Λίβερπουλ υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού και το «deal» έκλεισε σύντομα!

Ο Ντάργουιν Νούνιες πέτυχε 34 γκολ και δημιούργησε άλλα 4 την περσμένη σεζόν με την Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις ενώ σκόραρε και δύο φορές απέναντι στην… Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ουρουγουανός αστέρας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Λίβερπουλ σε 28 ημέρες, στις 12 Ιουλίου απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλικό προετοιμασίας στην Μπανγκόκ.

Ο 22χρονος κυνηγός δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που είμαι εδώ στην Λίβερπουλ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την σύντροφό μου, τους γονείς μου και τον γιό μου, που είναι πηγή υπερηφάνειας για εμένα. Ήταν πολύ σημαντικοί για εμένα σε όλα τα στάδια της καριέρας μου. Είμαι αλήθεια περήφανος για εκείνους, και για την δουλειά που κάνουμε, εγώ και η σύντροφός μου, σαν ομάδα και είμαι ευγνώμων που την έχω εδώ.

Έχω παίξει εναντίον της Λίβερπουλ και τους έχω δει σε πολλά παιχνίδια στο Champions League, και έχουν τον τρόπο παιχνιδιού μου. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες εδώ και θεωρώ ότι θα μου ταιριάξει ο τρόπος παιχνιδιού.

Όπως είπα, έχω παρακολουθήσει πολύ την ομάδα, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι του», είπε αρχικά ο Νούνιες, ο οποίος θα γίνει ο τρίτος Ουρουγουανός που θα παίξει στην Λίβερπουλ μετά τους Σουάρεζ και Κόατες.

Ενώ συνέχισε: «Όταν έφθασα στο προπονητικό κέντρο, εξεπλάγην από το στήσιμο και την δομή του και όλα τα τρόπαια που είναι εδώ. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κατακτά περισσότερα τρόπαια και όταν επιστρέψεις εδώ να σκέφτεσαι «ήμουν μέρος αυτού, ήμουν εκεί και κατακτούσα τρόπαια». Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ στην Λίβερπουλ. Για να κερδίσω τρόπαια, θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια στην Λίβερπουλ».