Σουάρεζ: «Είχα προτείνει τον Νούνιες στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν με άκουσαν»

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες στην Λίβερπουλ αποκαλύπτοντας πως είχε προτείνει τον 22χρονο επιθετικό στην Μπαρτσελόνα χωρίς όμως οι άνθρωποί της να τον εμπιστευτούν. 

Σουάρεζ: «Είχα προτείνει τον Νούνιες στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν με άκουσαν»

Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ντάργουιν Νούνιες στην Λίβερπουλ από την Μπενφίκα αντί 75 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο συμπατριώτης του όμως, Λουίς Σουάρες, αποκάλυψε πως είχε προτείνει τον 22χρονο επιθετικό στην Μπαρτσελόνα όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Αλμερία όμως οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" δεν τον άκουσαν:

«Είχα προτείνει τον Ντάρβιν (σ.σ. τον Νούνιες) στην Μπαρτσελόνα. Έχω 15 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές επίπεδο, επομένως ξέρω μερικά πράγματα σχετικά με τους επιθετικούς.

Τους είπα: «δώστε προσοχή σε αυτόν , είναι πολύ καλός, έχει πολύ ενδιαφέροντα προσόντα». Δεν με άκουσαν.

Απάντησαν ότι παίζει στην Αλμερία και είναι πολύ νέος. Αλλά αντί να πληρώσουν 80, 90 ή 100 εκατομμύρια ευρώ, θα είχαν πληρώσει 15 ή 20 εκατομμύρια ευρώ».

Ο Σουάρες αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Λίβερπουλ όπου πέτυχε 82 γκολ σε 133 συμμετοχές όσο και στην Μπαρτσελόνα όπου σκόραρε 194 φορές σε 281 αγώνες. Παράλληλα, μοίρασε 46 και 113 ασίστ αντίστοιχα.