Μπαρτσελόνα: Δεδομένο το «όχι» του Ντεμπελέ, που συμφώνησε με Τσέλσι!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και ήδη φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μπαρτσελόνα: Δεδομένο το «όχι» του Ντεμπελέ, που συμφώνησε με Τσέλσι!

Ναι μεν η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε... στα κρύα του λουτρού τον Ουσμάν Ντεμπελέ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η πρόθεση του Γάλλου διεθνή να μην παραμείνει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα έχει αλλάξει.

Ο Ντεμπελέ είχε κοστίσει 125 εκατομμύρια ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2017, και παρότι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να δείξει τις δυνατότητές του, εντούτοις ο Τσάβι τον υπολόγιζε στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Ο 25χρονος εξτρέμ φέρεται να έχει πει οριστικό «όχι» στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε το καταλανικό κλαμπ, στρέφοντας την προσοχή του στην ευρωπαϊκή αγορά. Κάποια δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Ντεμπελέ έχει βρει ήδη τον επόμενο προορισμό του στο πρωτάθλημα της Premier League.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Τσέλσι, με την οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα για τη σύναψη συνεργασίας, χωρίς πάντως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι επίσημο από την πλευρά των Λονδρέζων σχετικά με την υπόθεση.