Ντεμπελέ: Είπε «όχι» στη Μπαρτσελόνα για την Παρί που δεν τον θέλει

Απίστευτη εξέλιξη με το θέμα του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για την Παρί, αλλά ενημερώθηκε ότι η μεταγραφή στους Παριζιάνους δεν θα γίνει.

Ντεμπελέ: Είπε «όχι» στη Μπαρτσελόνα για την Παρί που δεν τον θέλει

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με την «As», όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Συγκεκριμένα ο Ντεμπελέ μπορεί να είπε "όχι" στο νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η Μπαρτσελόνα, αλλά λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν ότι τελικά η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν τον Ντεμπελέ κι έτσι ο παίκτης είναι ο μεγάλος χαμένος της ιστορίας. Συγκεκριμένα ο Λουίς Κάμπος, που θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Παρί, θεωρεί ότι ο Ντεμπελέ δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Γίνεται αντιληπτό ότι αν οι πληροφορίες που αναφέρει το δημοσίευμα είναι αληθινές τότε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έμεινε στον… αέρα από τη μία στιγμή στην άλλη.