Γουότφορντ: Φαβορί για τον πάγκο ο Ρανιέρι!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εμφανίζεται ως ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τη θέση του προπονητή στη Γουότφορντ, μετά την απομάκρυνση του Χίσκο Μουνιόθ.

Γουότφορντ: Φαβορί για τον πάγκο ο Ρανιέρι!

Πολύ πιθανή φαντάζει η επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι σε ομάδα της Premier League, σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ. Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για το προπονητικό πόστο της Γουότφορντ, το οποίο έμεινε προσωρινά «ορφανό» μετά την απόλυση του Χίσκο Μουνιόθ το πρωί της Κυριακής (3/10).

Εφόσον το αγγλικό κλαμπ συμφωνήσει με τον 69χρονο προπονητή, αυτή θα είναι η τέταρτη θητεία του Ρανιέρι σε ομάδα της Premier League. Είχαν προηγηθεί αυτές στους πάγκους της Τσέλσι, της Φούλαμ και φυσικά της Λέστερ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα τη «μαγική» σεζόν 2015-2016.

Γουότφορντ: Παρελθόν ο Μουνιόθ

Η διοίκηση της Γουότφορντ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Χίσκο Μουνιόθ ύστερα από δέκα μήνες, καθώς τα αποτελέσματα της ομάδας στην τρέχουσα σεζόν μόνο τα επιθυμητά δεν είναι. Οι «σφήκες» έχουν απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή του Σαββάτου από τη Λιντς.

Στη σχετική ανακοίνωσή της για την απομάκρυνση του Μουνιόθ, η Γουότφορντ επισημαίνει:

«Το συμβούλιο αισθάνεται ότι οι πρόσφατες εμφανίσεις δείχνουν έντονα μία αρνητική τάση σε μία εποχή που η συνοχή της ομάδας θα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς.

Οι "Χόρνετς" θα είναι πάντα ευγνώμονες προς τον Χίσκο για τον ρόλο που έπαιξε στη διασφάλιση της ανόδου την περασμένη σεζόν και του εύχεται τα καλύτερα για την μελλοντική του καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Κανένα επιπλέον σχόλιο δεν θα υπάρξει από το σύλλογο έως την ημέρα που θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής».