Γουότφορντ: Παρελθόν ο Μουνιόθ

Μετά από περίπου 10 μήνες συνεργασίας, η Γουότφορντ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χίσκο Μουνιόθ.

Γουότφορντ: Παρελθόν ο Μουνιόθ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Κυριακή (3/10) η Γουότφορντ, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση ο Χίσκο Μουνιόθ απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του.

Μετά από περίπου 10 μήνες συνεργασίας, οι δρόμοι του συλλόγου της Premier League και του 41χρονου Ισπανού προπονητή χώρισαν σήμερα... και τυπικά. Μετά από 7 ματς πρωταθλήματος η Γουότφορντ μετρά 2 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες, η τελευταία εκ των οποίων το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) στο «Έλαντ Ρόουντ» από τη Λιντς (1-0).

Ο νεαρός τεχνικός αντικατέστησε τον Βλάντιμιρ Ίβιτς τον Δεκέμβριο του 2020 και οδήγησε την ομάδα στην απευθείας άνοδο από την Championship στην Premier League.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρει:

«Το συμβούλιο αισθάνεται ότι οι πρόσφατες εμφανίσεις δείχνουν έντονα μία αρνητική τάση σε μία εποχή που η συνοχή της ομάδας θα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς.

Οι "Χόρνετς" θα είναι πάντα ευγνώμονες προς τον Χίσκο για τον ρόλο που έπαιξε στη διασφάλιση της ανόδου την περασμένη σεζόν και του εύχεται τα καλύτερα για την μελλοντική του καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Κανένα επιπλέον σχόλιο δεν θα υπάρξει από το σύλλογο έως την ημέρα που θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής».