Premier League: Ο Ντε Χέα έσωσε στις καθυστερήσεις την Γιουνάιτεντ (highlights)

Ο Ντε Χέα απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις και έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-1 την Γουέστ Χαμ. Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Premier League.

Premier League: Ο Ντε Χέα έσωσε στις καθυστερήσεις την Γιουνάιτεντ (highlights)

Με την ισοπαλία φλέρταρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» στις καθυστερήσεις κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ντε Χέα νίκησε τον Νόουμπλ διατηρώντας το 2-1. Ο Μπενραχμά στο 30ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, όμως ο Ρονάλντο ήταν πάλι εκεί για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 89' ο Λίνγκαρντ έκανε την ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους».

ΧΘΕΣ

Η Άστον Βίλα πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και επικράτησε της Έβερτον με 3-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Μπενίτεθ. Τα τρία γκολ των «χωριατών» σημειώθηκαν στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας η Λίβερπουλ αφού πήρε τη νίκη με 3-0. Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού και μάλιστα έπειτα από δικιά του εκτέλεση κόρνερ ο Μανέ σκόραρε το 100ό του γκολ με τους «κόκκινους». Ο Σαλάχ και ο Κεϊτά σημείωσαν τα άλλα δύο γκολ της ομάδας του Κλοπ.

Την πρώτη της ισοπαλία στη φετινή Premier League μέτρησε η Μάντσεστερ Σίτι καθώς έμεινε στο 0-0 με την Σαουθάμπτον.

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην Premier League μετά από 74 χρόνια πανηγύρισε η Μπρέντφορντ και «βύθισε» ακόμα περισσότερο τη Γουλβς στον βαθμολογικό πίνακα. Oι «μέλισσες», που «ανέβηκαν» φέτος στην κατηγορία, κέρδισαν 2-0 στους «λύκους» στο «Μολινό» για την 5η αγωνιστική και τους υποχρέωσαν στην τέταρτη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος του Λονδίνου κέρδισε πέναλτι στο 28’ όταν ο Μάρσαλ ανέτρεψε τον Τόνεϊ και ο τελευταίος απέναντι στον Σα έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί η Μπρέντφορντ. Με την Γουλβς να απογοητεύει για ακόμα μία φορά με την εμφάνισή της, οι «μέλισσες» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 34’ με τον Μπεούμο, που έμελλε να τους χαρίσει και το τρίποντο.

Άλλωστε, τόσο στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους όσο και στην επανάληψη οι «λύκοι» δεν κατάφεραν να μειώσουν, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι σε ολόκληρο το 90λεπτο οι γηπεδούχοι δεν πραγματοποίησαν ούτε ένα σουτ προς την εστία της Μπρέντφορντ, παρά και το γεγονός ότι η τελευταία έμεινε με δέκα παίκτες στο 64’ λόγω αποβολής του Μπαπτίστ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της Premier League. Η Λιντς αν και προηγήθηκε με γκολ του Ραφίνια στο 13ο λεπτό, η Νιούκαστλ απάντησε στο 44' με τον Σεν-Μαξιμίν.

Το προφίλ της 5ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (17/9)

Νιούκαστλ - Λιντς 1-1

(44' Σεν-Μαξιμίν - 13' Ραφίνια)

Σάββατο (18/9)

Γουλβς - Μπρέντφορντ 0-2

(28' πέν. Τόνεϊ, 34' Μπεούμο)

Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας 3-0

(43’ Μανέ, 78’ Σαλάχ, 89’ Κεϊτά)

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 0-0

Μπέρνλι - Άρσεναλ 0-1

(30’ Όντεγκααρντ)

Νόριτς - Γουότφορντ 1-3

(35’ Πούκι – 17’ Ντένις, 63’, 82’ Σαρ)

Άστον Βίλα - Έβερτον 3-0

(60' Κας, 69' αυτ. Ντιν, 75' Μπέιλι)

Κυριακή (19/9)

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

(30' Μπενραχμά - 35' Ρονάλντο, 89' Λίνγκαρντ)

Μπράιτον - Λέστερ 2-1

(35' πεν. Μοπαί, 50' Γουέλμπεκ - 61' Βάρντι)

Τότεναμ - Τσέλσι (18:30)

H βαθμολογία: