Ομάρ Ελαμπντελαουί: Επέστρεψε από τις ΗΠΑ και πήγε στην προπόνηση της Γαλατασαράι!

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν άσος της Γαλατασαράι, Ομάρ Ελαμπντελαουί, επέστρεψε από τις ΗΠΑ όπου ακολουθεί θεραπεία μετά τον τραυματισμό του στο μάτι και έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της τουρκικής ομάδας!

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Επέστρεψε από τις ΗΠΑ και πήγε στην προπόνηση της Γαλατασαράι!

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι ύστερα από ατύχημα με πυροτέχνημα που είχε σκάσει στα χέρια του.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν άσος της Γαλατασαράι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ακολουθεί θεραπεία σε ειδικευμένη κλινική, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα και να επανέλθει στο απόλυτο η όρασή του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γαλατά, στο πλαίσιο της θεραπείας του Νορβηγού διεθνή σχεδιάζεται πρώτα η μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων και θα ακολουθήσει εγχείρηση κερατοειδούς.

Η πορεία της υγείας του Ομάρ βαίνει εξαιρετικά, όπως φανερώνει και η παρουσία του στην προπόνηση της Γαλατασαράι! Πράγματι, ο πρώην «κάπτεν» του Ολυμπιακού επέστρεψε από τις ΗΠΑ και έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της τουρκικής ομάδας, σκορπίζοντας χαμόγελα στις τάξεις των συμπαικτών του και όχι μόνο, που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Χειρουργείται στο μάτι μετά από ατύχημα με πυροτέχνημα

Ελαμπντελαουί: Τραυματίστηκε για να προστατέψει τα παιδιά του!

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ

Ελαμπντελαουΐ: «Η θεραπεία μου πηγαίνει καλά και καθημερινά βελτιώνομαι»

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πήρε εξιτήριο –Συνεχίζει τη θεραπεία του

Ευχάριστα νέα για τον Ελαμπντελαουί

Στις ΗΠΑ ο Ελαμπντελαουί για τα μάτια του