Ελαμπντελαουΐ: «Η θεραπεία μου πηγαίνει καλά και καθημερινά βελτιώνομαι»

Στο επίσημο κανάλι της Γαλατάσαραϊ μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για πλήρη αποκατάσταση της όρασης του.

Ελαμπντελαουΐ: «Η θεραπεία μου πηγαίνει καλά και καθημερινά βελτιώνομαι»

Για την πορεία της κατάστασης της υγείας του μίλησε στο επίσημο κανάλι της Γαλατάσαραϊ ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, ύστερα από το ατύχημα που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στα μάτια του.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε πως η θεραπεία του εξελίσσεται πολύ καλά και εξέφρασε την αισιοδοξία του για πλήρη αποκατάσταση της όρασης του…

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ

«Η θεραπεία μου πηγαίνει πολύ καλά. Η κατάσταση μου βελτιώνεται καθημερινά κάτι που ασφαλώς με χαροποιεί. Εμπιστεύομαι την ιατρική υποστήριξη που έχω λάβει και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μένα. Πιστεύω όλα θα είναι καλά στο μέλλον».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υποστήριξη των συμπαικτών του, του προπονητή του Φατίχ Τερίμ, αλλά και του προέδρου της Γαλατασαράι, Μουσταφά Τσενγκίζ.

«Υπάρχει βελτίωση στην όραση του Ελαμπντελαουί από το αριστερό μάτι»

«Με επισκέφθηκαν πολλές φορές. Είμαι ευγνώμων στον τουρκικό λαό για την υποστήριξη του. Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας που τηλεφωνεί καθημερινά για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως σας ευχαριστώ όλους».

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Χειρουργείται στο μάτι μετά από ατύχημα με πυροτέχνημα