Ευχάριστα νέα για τον Ελαμπντελαουί

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πλέον βλέπει και από το άλλο μάτι του.

Ευχάριστα νέα για τον Ελαμπντελαουί

Καλά είναι τα νέα που έρχονται από την Τουρκία για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι, Αμπντουλραχίμ Αλμπαϊράκ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής άρχισε να βλέπει πλέον και από τα δύο μάτια. Επίσης έκανε γνωστό ότι η Γαλατά βρίσκεται σε συζητήσεις με Αμερικάνο γιατρό, ο οποίος είναι ειδικός σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Το ένα μάτι του Ομάρ είναι εντάξει, ενώ έχει αρχίσει να βλέπει και από το άλλο. Βρήκαμε έναν γιατρό από την Αμερική. Κάθε εβδομάδα ακολουθεί θεραπεία για την όραση του.

Σκεφτόμαστε να φέρουμε τον γιατρό εδώ ή να στείλουμε τον Ομάρ στην Αμερική. Είναι ποδοσφαιριστής και αυτή είναι μια κίνηση για το πόσο νοιαζόμαστε για την υγεία του. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα δοκιμάσει η Γαλατασαράι», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του τουρκικού συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τότε έσκασε στα χέρια του ένα βεγγαλικό με αποτέλεσμα ο Ελαμπντελαουί να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και να υποβληθεί σε επέμβαση στα μάτια του. Το θετικό είναι ότι έρχονται ευχάριστα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του και τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά για τον ποδοσφαιριστή.