Ελαμπντελαουί: Τραυματίστηκε για να προστατέψει τα παιδιά του!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται πως τραυματίστηκε από το βεγγαλικό πάνω στην προσπάθειά του για να προστατέψει τα παιδιά του. Μηνύσεις για τη φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε.  

Ελαμπντελαουί: Τραυματίστηκε για να προστατέψει τα παιδιά του!

Το ατύχημα που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει συγκλονίσει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και κάθε ώρα που περνάει, μαζί με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του- καθώς το πρόβλημα εστιάζεται στο έγκαυμα στο μάτι του- γίνονται γνωστές και πτυχές από το ατύχημα με το βεγγαλικό που έσκασε στο χέρι του.

Ομάρ Ελαμντελαουί: Πρώτη ιατρική ενημέρωση για την υγεία του

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού φαίνεται, όπως είπε και ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ Μουσταφά Τσενγκίζ, πως τραυματίστηκε πάνω στην προσπάθειά του για να προστατέψει τα παιδιά του. Οι ακριβείς συνθήκες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο φαίνεται πως το βεγγαλικό έπεσε κοντά στα παιδιά του και το πήρε για να το απομακρύνει.

Πρόεδρος Γαλατάσαραϊ για Ομάρ: «Σε καλύτερη κατάσταση, αλλά πρέπει να περιμένουμε ακόμα»

Επίσης, αναφορικά με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media και απεικονίζει σε κακή κατάσταση το πρόσωπο του Ομάρ, στη Γαλατάσαραϊ είναι πεπεισμένοι πως τράβηξε τη φωτογραφία κάποιος που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο και την «ανέβασε» στα social media.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Χειρουργείται στο μάτι μετά από ατύχημα με πυροτέχνημα

Στον τουρκικό σύλλογο είναι οργισμένοι με αυτό το γεγονός και τόνισαν πως θα ακολουθήσουν μηνύσεις.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας