Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πήρε εξιτήριο –Συνεχίζει τη θεραπεία του

Μετά από 19 μέρες νοσηλείας ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν από την παραμονή Πρωτοχρονιάς με σοβαρό τραυματισμό στο μάτι από βεγγαλικό.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πήρε εξιτήριο –Συνεχίζει τη θεραπεία του

Άκρως ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί, η οποία δείχνει συνεχώς βελτίωση, με αποτέλεσμα, ύστερα από τρεις εβδομάδες νοσηλείας, να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν από την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ελαμπντελαουί: Τραυματίστηκε για να προστατέψει τα παιδιά του!

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν παίκτης της Γαλατάσαραϊ είχε νοσηλευτεί με σοβαρά εγκαύματα από βεγγαλικά στο πρόσωπο κοντά στο μάτι του και τα χέρια, καθώς σε προσπάθειά του να προστατεύσει το παιδί του, προφανώς το πήρε στα χέρια του να το απομακρύνει αλλά αυτό έσκασε πάνω του.

«Υπάρχει βελτίωση στην όραση του Ελαμπντελαουί από το αριστερό μάτι»

Νοσηλεύτηκε για 19 ημέρες κάνοντας εγχείριση και θεραπεία στο μάτι του, για το οποίο εκφράστηκαν μεγάλοι φόβοι να μην ξαναδεί και κατ’ επέκταση να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, ωστόσο όλα πήγαν καλά και η πορεία του εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν τελείωσε… Έχει δρόμο ακόμα. Μπορεί να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και να έγινε ένα μεγάλο βήμα προόδου, ωστόσο θα συνεχίσει τη θεραπεία που κάνει στο μάτι του, από το σπίτι του.

Ελαμπντελαουΐ: «Η θεραπεία μου πηγαίνει καλά και καθημερινά βελτιώνομαι»

Το καλό της υπόθεσης είναι πως ο διεθνής Νορβηγός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο που διέτρεχε και γι αυτό οι γιατροί από την πρώτη στιγμή ήταν επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι και η πορεία του εξελίσσεται κατ΄ευχήν.

Δεν είναι ώρα ακόμα για αναφορές το πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα. Θα το δείξει μακροπρόθεσμα η πορεία του. Η ουσία είναι πως οδεύει πολύ καλά προς την πλήρη επάνοδό του, σκορπώντας το χαμόγελο σε πολλούς φίλους και πρώην και νυν συμπαίκτες. Άλλωστε τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που πήρε από την πρώτη στιγμή που έδωσαν μεγάλη δύναμη.

Ο Χασάν φίλησε τη φανέλα του Ελαμπντελαουΐ μετά το γκολ! (pics, vids)