Μάντσεστερ Σίτι: Πάει για Γκούσενς

Κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Ρόμπιν Γκούσενς της Αταλάντα, με την οποία βρίσκεται σε τελικές επαφές για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Μάντσεστερ Σίτι: Πάει για Γκούσενς

Ο Ρόμπιν Γκούσενς πλησιάζει στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η αγγλική ομάδα έχει κάνει πρόταση στην Αταλάντα για την απόκτηση του και είναι στις τελικές επαφές για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Ο 26χρονος Γερμανός διεθνής αριστερός μπακ έχει εντυπωσιάσει και με τις φετινές εμφανίσεις του, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League, και έχει πρόταση να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πολίτες», οι οποίοι προτίθενται να δαπανήσουν 50 εκατ. ευρώ για ν' αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Ο Γκούσενς είχε αποκτηθεί με μόλις δύο εκατ. ευρώ το 2017 από τη Χέρακλες και την περασμένη σεζόν είχε οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε 30 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιμένει για την απόκτηση του Γκούσενς, καθώς δεν παίρνει αυτά που θέλει από τους Ζιτσένκο και Μεντί στο αριστερό άκρο της άμυνα των «πολιτών».