Καρεμπέ: Προβλέπει την πρωταθλήτρια στην Ισπανία, τον διάδοχο του Μέσι, το μέλλον του Ζιντάν

Συνέντευξη για τις 90 σεζόν της La Liga Santander παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ και εμφανίστηκε σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τι είπε για τον διάδοχο του Μέσι και το μέλλον του Ζιντάν.

Καρεμπέ: Προβλέπει την πρωταθλήτρια στην Ισπανία, τον διάδοχο του Μέσι, το μέλλον του Ζιντάν

Σίγουρος ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κατακτήσει την ισπανική LaLiga, έχοντας ως εγγύηση τα γκολ του Λουίς Σουάρες, δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ. «Νομίζω ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κερδίσει τον τίτλο. Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει να σκοράρει. Έχουν επίσης βιώσει τους τελικούς του Champions League και του Europa League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πράγματι μια υπέροχη ομάδα και θα κερδίσει τη La Liga αυτή τη σεζόν», τόνισε ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, μιλώντας με αφορμή συνέντευξη για τις 90 σεζόν της La Liga Santander.

Ο Γάλλος πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης με τη Γαλλία, εξακολουθεί να ελπίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε από το 1997 έως το 2000, κατακτώντας δύο Champions League, δεν θα μείνει με ...άδεια χέρια, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να τελειώσει τη σεζόν με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της.

«Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν με τoν Ζινεντίν Ζιντάν. Στη συνέχεια, μπορεί να συζητήσει το μέλλον του προπονητή όταν τελειώσει η σεζόν. Ναι, τώρα δέχεται πολλές κριτικές, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Αυτός συνεχίζει να προσπαθεί να διατηρήσει την ποιότητα της ομάδας του. Εάν επιστρέψει στο σωστό δρόμο, ίσως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κερδίσει στο Champions League» πρόσθεσε.

Ο Καρεμπέ δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, αλλά τόνισε ότι εάν αποχωρήσει, η Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να ανησυχεί, μιας και έχει ήδη έναν άλλο παίκτη για τον αντικαταστήσει: «Νομίζω ότι ο Πέδρι μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Μέσι στη Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ νέος και έχει μεγάλες δυνατότητες. Έχει μεγάλο ταλέντο. Πολλοί άνθρωποι μιλάνε για άλλους παίκτες σταρ, όμως, πιστεύω ότι ο Πέδρι είναι ο καταλληλότερος παίκτης να αντικαταστήσει τον Mέσι», συμπλήρωσε, ενώ τονίζοντας για την ισπανική LaLiga, είπε: «Η LaLiga έχει αναπτυχθεί αρκετά. Τώρα έχει γίνει παγκόσμια. Κατάφερε να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες εποχές».