«Πιέζει για Βάργκας ο Ολυμπιακός - Η διαφορά με τη Σεβίλλη»
Το ρεπορτάζ των Ισπανών αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Σεβίλλης για τον Ελβετό.
Ο Ρούμπεν Βάργκας δείχνει να είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Σεβίλλη και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ελβετού εξτρέμ.
Όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ από την Ισπανία, οι Πειραιώτες προσφέρουν το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ φιξ, με δημοσιεύματα να τονίζουν ότι έχουν βάλει στο τραπέζι και μπόνους ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Από την άλλη, η Σεβίλλη παραμένει σταθερή στα 15 εκατομμύρια που ζητούσε εξαρχής.
Την ίδια στιγμή, τονίζεται η πολύ καλή σχέση που έχει ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο με τους Πειραιώτες. Μιας και ήταν βοηθός του Αντόνιο Κορδόν, όταν ο Ισπανός είχε αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.