Λάμπαρντ μετά την απόλυση: «Περήφανος για την ανάδειξη παικτών από την Ακαδημία της Τσέλσι»

Ο Φράνκ Λάμπαρντ έστειλε το μήνυμα του στους φίλους της Τσέλσι μετά την αποπομπή του από την τεχνική της ηγεσία αναφέροντας ότι δεν είχε το χρόνο για να της αλλάξει επίπεδο αλλά και την περηφάνια του για την ανάδειξη παικτών από τα «φυτώρια» της 

Λάμπαρντ μετά την απόλυση: «Περήφανος για την ανάδειξη παικτών από την Ακαδημία της Τσέλσι»

Λίγες ώρες αφότου αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι (μετά από 18μηνη παραμονή) κι ενώ ο Τούχελ βρισκόταν στην Αγγλία για να τον διαδεχθεί, ο Φράνκι Λάμπαρντ κατέθεσε τη δική του εκδοχή των πραγμάτων που οδήγησε στο «διαζύγιο» με τους «μπλε» του Αμπράμοβιτς, που τους αφήνει στην 9η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Πάντως ευχαρίστησε τον πρώην, πια, εργοδότη του, αλλά και τους φίλους των Λονδρέζων με το χωρισμό να είναι... βελούδινος:

«Αποτέλεσε μεγάλο προνόμιο και τιμή να είμαι προπονητής της Τσέλσι, ενός συλλόγου που έχει διαδραματίσει τόσο σημαντικό κομμάτι στην ζωή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την τεράστια υποστήριξη αυτούς τους 18 μήνες. Θέλω να ξέρουν πόσο σημαντικό ήταν αυτό για μένα.

Όταν ανέλαβα, γνώριζα τις δυσκολίες που θα υπήρχαν, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε και που αναδείχθηκαν παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Είναι το μέλλον του συλλόγου. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν είχα το χρόνο αυτή την αγωνιστική περίοδο να πάμε την ομάδα πιο μπροστά και να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Ευχαριστώ τον κύριο Αμπράμοβιτς, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, όλους στον σύλλογο για την δουλειά και την αφοσίωση, ειδικά σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το μέλλον».