Αϊντχόφεν: Στο στόχαστρο των Ντόρμουντ και Λέστερ ο Μάλεν

Ο Ντόνιελ Μάλεν ξεχωρίζει φέτος με τη φανέλα της Αϊντχόφεν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ και της Λέστερ.

Αϊντχόφεν: Στο στόχαστρο των Ντόρμουντ και Λέστερ ο Μάλεν

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Αϊντχόφεν είναι αδιαμφισβήτητα ο Ντόνιελ Μάλεν. Ο 21χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φανέλα της Ολλανδικής ομάδας και να μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Ντόρτμουντ και η Λέστερ.

Οι ώρες έναρξης των αγώνων του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν

Με τη φανέλα της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League ο Μάλεν μετρά 14 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές οδηγώντας την ομάδα του στη δεύτερη θέση της Eredivisie πίσω από τον Άγιαξ.

Αϊντχόφεν: Παρελθόν ο Χέντριξ

Ο προπονητής των Ολλανδών, Ρόγκερ Σμιτ, είχε δηλώσει για τον νεαρό: «Συνδυάζει ιδανικά την ταχύτητα, τα τεχνικά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, ενώ βρίσκεται πάντα σε εξαιρετική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Είναι ένας επιθετικός που έχει όλα τα προσόντα και μπορεί να φτάσει στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο. Και νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα πετύχει».

Άγιαξ-PSV Αϊντχόφεν: Σμιντ: «Πλέον είμαστε πλήρεις»

Στο αγωνιστικό σκέλος η Αϊντχόφεν θα αγωνιστεί σήμερα στις 17:45 στην έδρα του Άγιαξ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με έναν μόλις βαθμό διαφορά από την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων».

Υπενθύμιση-«καμπανάκι»: Δεν θα παίξει ο Σεμέδο με Αϊντχόφεν, άρα...

Θυμηθείτε το γκολ που είχε σημειώσει κόντρα στον ΠΑΟΚ φέτος για τη φάση των ομίλων του Europa League: