Οι ώρες έναρξης των αγώνων του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν

Έγιναν γνωστές από την UEFA οι ώρες που θα διεξαχθούν τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα στην Αϊντχόφεν για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι ώρες έναρξης των αγώνων του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν

Η PSV Αϊντχόφεν βρέθηκε στο δρόμο του Ολυμπιακού για τη φάση των "32" του Europa League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρουν απέναντι τους την ομάδα από την οποία πήραν με τη μορφή του δανεισμού τον Μπρούμα και στόχος τους είναι να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Πέρσι ο Ολυμπιακός κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Άρσεναλ στη φάση των "32" του Europa League και στόχος του είναι φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα ματς με την PSV θα διεξαχθούν σε δύο μήνες από τώρα, αλλά για τον Ολυμπιακό παραμένει μία μεγάλη πρόκληση η Ευρώπη. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στις 18 Φεβρουαρίου 2021 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την PSV και όπως έγινε γνωστό από την UEFA το ματς θα ξεκινήσει στις 19:55.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε γνωστή την ώρα έναρξης και της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο PSV Stadion (στις διοργανώσεις της UEFA δεν χρησιμοποιείται το όνομα το χορηγού, της Philips). Η ρεβάνς που θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, στις 25 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει στις 22:00, ώρα Ελλάδας.