Άγιαξ-PSV Αϊντχόφεν: Σμιντ: «Πλέον είμαστε πλήρεις»

Ο τεχνικός της PSV Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ μίλησε για τη μεγάλη "μάχη" της ομάδας του με τον Άγιαξ και στάθηκε στο γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του.

Άγιαξ-PSV Αϊντχόφεν: Σμιντ: «Πλέον είμαστε πλήρεις»

Η Eredivisie αρχίζει ξανά και η αντίπαλος του Ολυμπιακού, PSV Αϊντχόφεν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άγιαξ. Η ομάδα του Άμστερνταμ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έναν βαθμό μπροστά από την PSV. Ο τεχνικός της Αιντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ μίλησε για το μεγάλο ματς της Κυριακής στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" τονίζοντας ότι είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα του.

«Δεν θα κριθεί ο τίτλος σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Άγιαξ, αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Οι παίκτες έχουν μεγάλη ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ». Μιλώντας για την τακτική που θα ακολουθήσει τόνισε: «Πρέπει να δημιουργήσουμε πιθανότητες για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης την Κυριακή εάν θέλουμε να νικήσουμε τον Άγιαξ. Είχαμε χρόνο να αξιολογήσουμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του Άγιαξ. Έχουμε ποιότητα, αλλά μπορεί να επωφεληθούμε από την έλλειψη οργάνωσης τους», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής.

Συνεχίζοντας επισήμανε ότι η ομάδα του είναι πλήρης γι' αυτό το παιχνίδι. «Υπάρχουν καλά νέα από τους τραυματίες. Ο Ζάχαβι και ο Γκούτι έχουν προπονηθεί κανονικά όλη την εβδομάδα και έχουν προβάδισμα να αγωνιστούν. Ο Μάρκο Φαν Χίνκελ και ο Μάριο Γκέτσε είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά ο τελευταίος είναι πολύ σημαντικός γιατί έχει καταφέρει και έχει προετοιμάσει τους συμπαίκτες του γι' αυτό το παιχνίδι. Ήταν δύσκολοι οι προηγούμενοι μήνες, αλλά πλέον έχουμε μία ομάδα που είναι σχεδόν πλήρης και έχουν πολλές επιλογές», σχολίασε και ολοκληρώνοντας τόνισε: «Έχω πει στους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι, να έχουν κίνητρα και να παίξουν με καρδιά για να πάρουν το παιχνίδι με τον Άγιαξ».