Λίβερπουλ: Ανανεώνει τη συνεργασία με Φαμπίνιο

Σε συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του για δύο ακόμα χρόνια ήρθε ο Φαμπίνιο με την Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Ανανεώνει τη συνεργασία με Φαμπίνιο

Η διατήρηση του βασικού κορμού της Λίβερπουλ, αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς στην θριαμβευτική πορεία των «ρεντς» υπό την καθοδήγηση του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής ποντάρει πολλά στην εξαιρετική χημεία της ομάδας του και αυτό που επιθυμεί είναι οι λιγότερες δυνατές διαφοροποιήσεις στη σύνθεση του ρόστερ και ακόμα περισσότερο της ενδεκάδας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πρόταση που έγινε στον Φαμπίνιο προκειμένου να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Λίβερπουλ για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ, από τα σημαντικά κομμάτια του παζλ των κόκκινων διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι επιτελείς του κλαμπ τον προσέγγισαν έγκαιρα, κατέθεσαν την πρότασή τους και αυτός απάντησε θετικά.

Ο 27χρονος μέσος αγωνίζεται από το 2018 στον μεγάλο αγγλικό σύλλογο, έχει «δέσει» και αγωνιστικά και ψυχολογικά με την υπόλοιπη ομάδα, μετρά 95 συμμετοχές στο ενεργητικό του και επισήμανε πως με χαρά του θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών και αναμένεται να γίνουν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το οικονομικό σκέλος του ντιλ.