Αποκάλυψη Πογκμπά: «Το όνειρο μου είναι να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Πολ Πογκμπά αναφέρθηκε στο μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως το όνειρο του είναι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποκάλυψη Πογκμπά: «Το όνειρο μου είναι να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά. Ο πρωταθλητής Κόσμου το 2018 με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, ο οποίος το 2016 πήγε με μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους, ρωτήθηκε για το μέλλον του. Δεν δίστασε να σχολιάσει πως το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: "Είμαι στο Μάντσεστερ. Άκουσα πολλά, ότι θα έφευγα από την ομάδα. Σήμερα, είμαι ακόμη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δίνω μάχη για να πάω την ομάδα ακόμη ψηλότερα. Προτιμώ να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο.

Δεν έχω συζητήσει για ανανέωση συμβολαίου. Νομίζω ότι θα υπάρξει μία στιγμή που η ομάδα θα μου προσφέρει κάτι. Για την ώρα δεν έχει γίνει κάτι. Σκέφτομαι μόνο για εμένα, να επιστρέψω καλά και να παράγω καλές εμφανίσεις για την ομάδα μου.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι όνειρο για εμένα, γιατί να μην γίνει μία μέρα. Όπως είπα, είμαι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μου αρέσει η ομάδα μου. Θέλω να κάνω τα πάντα ώστε η Γιουνάιτεντ να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει".