Τζακ Γκρίλις: Συνεχίζει για πέντε ακόμη χρόνια στην Άστον Βίλα

Ο 24χρονος Άγγλος Τζακ Γκρίλις υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την Άστον Βίλα

 Τζακ Γκρίλις: Συνεχίζει για πέντε ακόμη χρόνια στην Άστον Βίλα

Στην Άστον Βίλα παρέμεινε ο Τζακ Γκρίλις, αν και βρέθηκε στο «στόχαστρο» μεγάλων ομάδων της Premier League, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, αυτό το καλοκαίρι. Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μέσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «χωριάτες» και παραμένει, λοιπόν κάτοικος Μπέρμιγχαμ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που δεσμεύτηκα για ακόμη 5 χρόνια με την Άστον Βίλα. Είναι ο σύλλογός μου, το σπίτι μου και πραγματικά νιώθω χαρούμενος εδώ. Οι ιδιοκτήτες μου έκαναν γνωστά τα φιλόδοξα σχέδια που έχουν για τον σύλλογο και πως ονειρεύονται να "χτίσουν" το μέλλον της Άστον Βίλα. Έρχονται συναρπαστικές στιγμές και ανυπομονώ να είμαι μέρος αυτών» δήλωσε ο Γκρίλις μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Άστον Βίλα.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πάρσλοου, τόνισε: «Ο Τζακ αποτελεί ηγέτη του οράματος του ιδιοκτήτη της Άστον Βίλα. Ήρθε στον σύλλογο 6 χρονών και εξελίχθηκε σε ένα από τους καλύτερους παίκτες της χώρας μας για να γίνει διεθνής με την Αγγλία μόλις πριν μία εβδομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να "χτίσουμε" την ομάδα γύρω του».