Το "κόλπο" του Αντάμα Τραορέ με το Baby Oil πριν τους αγώνες της Γουλβς

Έναν τρόπο για να… ξεγλιστράει από τους αντιπάλους έχει βρει ο Αντάμα Τραορέ της Γουλβς, αφού σύμφωνα με την «Sun» βάζει Baby Oil πριν από τις αναμετρήσεις των «λύκων».

Το "κόλπο" του Αντάμα Τραορέ με το Baby Oil πριν τους αγώνες της Γουλβς

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει ο Αντάμα Τραορέ στη Γουλβς, από τα βίαια τραβήγματα αντιπάλων, τον οδήγησαν τελικά στην λύση του… Baby Oil! Στις αρχές του μηνός και στο παιχνίδι κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League, ο 24χρονος εξτρέμ των «λύκων» έβγαλε για τέταρτη φορά φέτος τον ώμο του, ωστόσο παρά τους πόνους συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά.

Το ιατρικό επιτελείο της Γουλβς λοιπόν, του συνέστησε να βάζει στους ώμους του Baby Oil πριν από κάθε παιχνίδι της ομάδας, ώστε οι αντίπαλοι να μην μπορούν να τον συγκρατήσουν από τον ώμο.

«Οι αντίπαλοι αμυντικοί ανησυχούν πως θα τους ξεφύγει, με την ταχύτητα του, οπότε του προτείναμε αυτήν την μέθοδο, αφού συνήθιζαν να του τραβούν τα χέρια. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε για να τον προστατέψουμε», ανέφερε για το σχετικό θέμα πηγή από την ομάδα.

Ο Τραορέ έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του στον αγγλικό σύλλογο και σε 52 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 γκολ και 12 ασίστ.

Τον επόμενο μήνα η Γουλβς θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο «Μολινό» στον μεταξύ τους επαναληπτικό για την φάση των «16» του Europa League και ο Τραορέ αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των «λύκων».