Μάντσεστερ Σίτι: Το CAS φέρνει... πολυετές συμβόλαιο σε Γκουαρντιόλα!

Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την απόφαση του CAS, είναι δεδομένο ότι θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, προσφέροντας του πολυετές συμβόλαιο.

Μάντσεστερ Σίτι: Το CAS φέρνει... πολυετές συμβόλαιο σε Γκουαρντιόλα!

Μετά τη δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS, η ομάδα, σύμφωνα με τη Mirror, έχει αρχίσει ήδη συζητήσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ο Καταλανός τεχνικός θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση και θα συζητήσει για το μέλλον του. Όπως αναφέρει το προαναφερθέν δημοσίευμα, η Σίτι προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Γκουαρντιόλα με υψηλές αποδοχές, ώστε να τον πείσει να μείνει για πολλά χρόνια στον σύλλογο.

Tι αντίκτυπο έχει για τη Γουλβς (και τον Ολυμπιακό) η δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS

Από την πλευρά του, ο έμπειρος τεχνικός έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «πολιτών» και εφόσον λύθηκε το βασικό «αγκάθι» για την ομάδα, ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από την Ευρώπη δηλαδή, το προσεχές διάστημα Σίτι και Γκουαρντιόλα αναμένεται να δώσουν τα χεριά για την ανανέωση της συνεργασίας τους!