Tι αντίκτυπο έχει για τη Γουλβς (και τον Ολυμπιακό) η δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS

H δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS έχει αντίκτυπο για τη Γουλβς και κατ' επέκταση για τον Ολυμπιακό.

Tι αντίκτυπο έχει για τη Γουλβς (και τον Ολυμπιακό) η δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS

Η Μάντσεστερ Σίτι δικαιώθηκε στο CAS με αποτέλεσμα να αρθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός δύο ετών που της είχε επιβάλει η UEFA από τις διοργανώσεις της για παραβίαση του FFP.

Συνεπώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα μπορέσει να λάβει μέρος κανονικά στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το γεγονός αλλάζει τα δεδομένα στην Premier League, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν.

Το CAS δικαίωσε τη Μάντσεστερ Σίτι – Παίζει στο Champions League τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στο Champions League θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία. Η πέμπτη θα συμμετάσχει στο Europa League, όπως και η έκτη λόγω της κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τη Μαν. Σίτι.

Από κει και πέρα, αν η Άρσεναλ δεν κατακτήσει το Κύπελλο, η έβδομη ομάδα θα παίξει επίσης στο Europa League - αλλά θα πρέπει να περάσει από προκριματικούς γύρους.

Εάν η Άρσεναλ σηκώσει την κούπα, όποια ομάδα τερματίσει έκτη θα πρέπει να περάσει από τους προκριματικούς γύρους του Europa.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Γούλβς βρίσκεται στην έκτη θέση, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Βεβαίως θα μπορούσε να συμμετάσχει στο Champions League αν κατακτούσε το φετινό Europa League.

Όπως είναι γνωστό στο δρόμο της Γουλβς, στη φάση των 16 βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι δυο ομάδες έχουν φέρει 1-1 στον Πειραιά και θα παίξουν τη ρεβάνς στο «Μολινό» στις 6 Αυγούστου.