Απορρίφθηκε νέο αίτημα απελευθέρωσης του Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Παραγουάη, αφού και το νέο αίτημα απελευθέρωσής του απορρίφθηκε από το δικαστήριο της χώρας.

Απορρίφθηκε νέο αίτημα απελευθέρωσης του Ροναλντίνιο

Σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Παραγουάη συνεχίζει να παραμένει ο Βραζιλιάνος θρύλος Ροναλντίνιο, καθώς και το νέο αίτημα που κατέθεσε για απελευθέρωσή του από την χώρα απορρίφθηκε από το δικαστήριο της χώρας της λατινικής Αμερικής.

Ο 40χρονος άλλοτε άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν μαζί με τον αδερφό του Ρομπέρτο ντε Ασίς πέρασαν περίπου έναν μήνα σε φυλακή της Παραγουάης μετά την σύλληψή τους για παραποίηση ταξιδιωτικών εγγράφων κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Τον περασμένο Απρίλιο τελικά κατάφεραν να βγουν από την φυλακή και διαμένουν σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην πρωτεύουσα Ασουνσιόν, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να φύγουν και από την χώρα.

Οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Ροναλντίνιο εμπλέκεται σε δίκτυο διοργάνωσης τυχερών παιχνιδιών, ενώ την ίδια στιγμή έχουν συλληφθεί 18 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ροναλντίνιο: «Ήταν δύσκολα στη φυλακή»

Παραμένει σε περιορισμό σε... σουίτα πεντάστερου ο Ροναλντίνιο

Από το κελί της φυλακής… σε προεδρική σουίτα ξενοδοχείου ο Ροναλντίνιο! (φωτό)