Ροναλντίνιο: «Ήταν δύσκολα στη φυλακή»

Ο Ροναλντίνιο παραχώρησε συνέντευξη στην «El Mundo Deportivo», μιλώντας για την εμπειρία του στη φυλακή.

Ροναλντίνιο: «Ήταν δύσκολα στη φυλακή»

Ο Ροναλντίνιο παραμένει σε περιορισμό μαζί με τον αδερφό του σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν, μετά την αποφυλάκισή του. Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος είχε οδηγηθεί στην φυλακή όταν προσπάθησε να εισέλθει στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο.

Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στην καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», περιγράφοντας την εμπειρία που βίωσε στη φυλακή:

«Ήταν δύσκολα στη φυλακή, αλλά ήξερα ότι υπήρχε κόσμος που με υποστήριζε και μου συμπαραστεκόταν και τους ευχαριστώ. Τις στιγμές που ήμουν λυπημένος, ο λόγος ήταν πως δεν μπορούσα να κάνω τον κόσμο να χαρεί στο γήπεδο...», τόνισε αρχικά ο «Ρόνι».

«Μας συμπεριφέρονται καλά, έχουμε ό,τι θέλουμε. Παραμένουμε ήρεμοι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περνάει ευχάριστα η ώρα μας. Έχουν περάσει 60 πολύ μεγάλες μέρες... Ο κόσμος που παρέμενε στο σπίτι τόσο καιρό μπορεί να καταλάβει πως είναι να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, να μην έχεις την ελευθερία να το κάνεις... Αθλούμαστε και ευτυχώς έχουν διαμορφώσει έναν χώρο σαν σε γυμναστήριο για να μπορούμε να γυμναζόμαστε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.