Παραμένει σε περιορισμό σε... σουίτα πεντάστερου ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο παραμένει σε περιορισμό στην προεδρική σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου.

Παραμένει σε περιορισμό σε... σουίτα πεντάστερου ο Ροναλντίνιο

Τις προσπάθειες για την απελευθέρωση του Ροναλντίνιο και του αδερφού του, Ρομπέρτο Ασίς, εξακολουθούν οι δικηγόροι τους. Αυτό δήλωσε πηγή που βρίσκεται κοντά τους, στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), ενώ νέο αίτημα να αφεθούν ελεύθεροι απορρίφθηκε.

O διάσημος Βραζιλιάνος και ο αδερφός του είναι σε «κατ' οίκον περιορισμό» στην Ασουνσιόν για χρήση ψεύτικου διαβατηρίου και πιθανή νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 70 ημέρες κράτησης στην Παραγουάη.

«Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειές μας να πείσουν τις αρχές και θα επιτρέψουν στον Ροναλντίνιο και τον αδερφό του να επιστρέψουν στη χώρα τους, στη Βραζιλία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η έρευνα», ανέφερε πηγή κοντά στους δικηγόρους, στο AFP.

Ροναλντίνιο και Ρομπέρτο Ασίς, μετά από ένα μήνα στη φυλακή, τέθηκαν υπό «κατ 'οίκον περιορισμό» σε ένα ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Παραγουάης, με αντάλλαγμα την καταβολή εγγύησης 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Από το κελί της φυλακής… σε προεδρική σουίτα ξενοδοχείου ο Ροναλντίνιο! (φωτό)

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται ο 40χρονος είναι το «Palmaroga» και στην προεδρική σουίτα που βρίσκεται ο «Ντίνιο» υπάρχει μεταξύ άλλων μία smart τηλεόραση 55 ιντσών, μπαλκόνι, υδρομασάζ και μια ευρύχωρη κουζίνα.