Από το κελί της φυλακής… σε προεδρική σουίτα ξενοδοχείου ο Ροναλντίνιο! (φωτό)

Σε προεδρική σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου στην Ασουνσιόν της Παραγουάης μένει ο Ροναλντίνιο, ο οποίος αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους μέχρι το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας για τη γνωστή υπόθεση με το πλαστό διαβατήριο.

Από το κελί της φυλακής… σε προεδρική σουίτα ξενοδοχείου ο Ροναλντίνιο! (φωτό)

Σε προεδρική σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου της Ασουνσιόν στην Παραγουάη μένει πλέον ο Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου αποφυλακίστηκε ύστερα από την καταβολή εγγύησης για την πολύκροτη υπόθεση με την είσοδό του στην χώρα με πλαστό διαβατήριο και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας μέχρι το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας.

Αποφυλακίστηκε ο Ροναλντίνιο! - Σε ξενοδοχείο με περιοριστικούς όρους (vid)

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται ο 40χρονος είναι το «Palmaroga» και στην προεδρική σουίτα που βρίσκεται ο «Ντίνιο» υπάρχει μεταξύ άλλων μία smart τηλεόραση 55 ιντσών, μπαλκόνι, υδρομασάζ και μια ευρύχωρη κουζίνα.

Ο αδερφός του Βραζιλιάνου, Ρομπέρτο Ντε Ασίς Μορέιρα, βρίσκεται δύο πόρτες μακριά από τον άλλοτε άσο της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν σε μία ανάλογη σουίτα, ενώ σύμφωνα τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης το ξενοδοχείο χτίστηκε τον 19ο αιώνα και έχει θέα στην ακτή του Ασουνσιόν.

Εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα λόγω του κορονοϊού, το κόστος ανά διανυκτέρευση στην προεδρική σουίτα που βρίσκεται ο Ροναλντίνιο έχει μειωθεί σημαντικά και φτάνει τα 100 ευρώ, ενώ σε κανονικές συνθήκες η τιμή του είναι τριπλάσια.

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο και την σουίτα που μένει ο Ροναλντίνιο: