Μιλόγεβιτς: «Δύο σημεία άλλαξαν το ματς»

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα στάθηκε στην φάση της αποβολής και την χαμένη ευκαιρία του Μεριά. 

Μιλόγεβιτς: «Δύο σημεία άλλαξαν το ματς»

Ο Ερυθρός Αστέρας με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1: Παιδικά λάθη και αυτοκτονία στο Βελιγράδι

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα αλλά και στην αυτοπεποίθηση που πήραν οι παίκτες του με το τρίποντο.

Τα γκολ και η αποβολή στο ματς του Βελιγραδίου (vid)

Συγκεκριμένα είπε: «Δύο σημεία άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Το πρώτο ήταν η κόκκινη κάρτα του Μπενζιά. Δύσκολα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αντιδράσει με λιγότερο παίκτη. Στη συνέχεια, η ευκαιρία που έχασε ο Μεριά. Αν έμπαινε δεν νομίζω πως θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε μετά. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Το τελευταίο διάστημα δεν ήμασταν καλοί και δεν είχαμε και ψυχολογία. Είμαστε σε έναν όμιλο και είμαστε οι πιο αδύναμοι αν κοιτάξει κανείς τα μπάτζετ. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο σκορ και μια νίκη για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Στο πρώτο μέρος δεν πήραμε σωστές θέσεις και σωστές αποφάσεις. Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη. Ξυπνήσαμε, παίξαμε και στο τέλος όλα καλά», είπε ο Σέρβος τεχνικός για να συνεχίσει: «Τα όνειρα μας είναι να είμαστε χαμογελαστοί και περιμένουμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Να έχουμε υγεία και βλέπουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Βήμα – βήμα και όπου φτάσουμε».