Ολυμπιακός - Τότεναμ: Η κριτική των παικτών με την «συμμορία» των «κοντών»

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, από το 2-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στη Τότεναμ. Ξεχώρισαν οι Ποντένσε και Βαλμπουενά.

Ολυμπιακός - Τότεναμ: Η κριτική των παικτών με την «συμμορία» των «κοντών»

ΣΑ: Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Πορτογάλο. Δεν έφερε καμία ευθύνη για τα δύο γκολ της Τότεναμ, αλλά όταν χρεθιάστηκε, ήταν εκεί που έπρεπε. Κυρίως στο σουτ του Λαμέλα στο 87’, αλλά και νωρίτερα στο τετ α τετ του Ντελέ Άλι στο 65’.

Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Δεν σταματάει κανείς αυτή την ομάδα

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Από δική του λάθος πάσα έγινε το 0-2, αλλά σε γενικές γραμμές περιόρισε στον βαθμό που μπορούσε όποιος περνούσε από το δρόμο του. Τον Έρικσεν για παράδειγμα τον περιόρισε αρκετά.

ΣΕΜΕΔΟ: Προήλθε από 20ήμερη αποχή, αλλά έδειξε για ακόμη μία φορά για ποιο λόγο αποτελεί τον «βράχο» της ερυθρόλευκης άμυνας. Το 90% των μονομαχιών με τον Κέιν τις κέρδισε.

ΜΕΡΙΑ: Αρκετά επιπόλαιος ήταν ο Τυνήσιος, ο οποίος αφού είχε πρώτα κάποιες κακές και λανθασμένες μεταβιβάσεις της μπάλας που λίγο έλειψε να προκύψει αντεπίθεση για την Τότεναμ, ήρθε και το πέναλτι στον Κέιν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε τα «πάνω» του και τα «κάτω» του.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Μεγάλο ματς από τον Κώστα! Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο να ταλαιπωρήθηκε από τον Μόουρα, αλλά το πρόσημο ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Από δύο δικές του σέντρες προήλθαν η φάση του δοκαριού του Γκερέρο και η χαμένη προσπάθεια του Μασούρα στο 34’.

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Αρκετά καλός και ο Βραζιλιάνος χαφ, ο οποίος έτρεξε πολύ, μοίρασε ψύχραιμα το παιχνίδι και αν εξαιρεθούν δύο-τρία λαθάκια (λογικό όταν παίζεις με την Τότεναμ), ο Γκιγιέρμε ήταν και πάλι στους διακριθέντες.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε σημαντική συμβολή στο παιχνίδι. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι έκλεψε την μπάλα στην φάση του πέναλτι του Βαλμπουενά, αλλά εξαιρουμένων κάποιων φυσιολογικών λαθών που έκανε εξαιτίας της πίεσης της Τότεναμ, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Με τον Γάλλο έχουν στερέψει πλέον οι λέξεις και τα λόγια. Μία ασίστ στο γκολ του Ποντένσε και ένα δικό του πέναλτι (το κέρδισε και ευστόχησε). Ηρεμούσε και οργάνωνε σε τέτοιο βαθμό το παιχνίδι του Ολυμπιακού, που ώρες-ώρες τον χάζευαν και οι Λονδρέζοι.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έτρεξε πολύ, βοήθησε επιθετικά όσο μπορούσε, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές όταν έφτανε στην τελική προσπάθεια. Η φάση του 34ου λεπτού ήταν χαρακτηριστική, αν και φάνηκε να αιφνιδιάζεται όταν του ήρθε η μπάλα στο αριστερό πόδι.

Μεγάλωσε το αήττητο σερί του ο Ολυμπιακός

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ματσάρα από τον Πορτογάλο. Από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μπήκε με ορμή, είχε δύο τελικές στο πρώτο 10λεπτο, με το στήθος τροφοδότησε τον Γκερέρο στη φάση του δοκαριού και στο 44’ μείωσε σε 1-2. Εξαιρετικός!

ΓΚΕΡΕΡΟ: Πάλεψε με τα θηρία και τα πήγε μια χαρά. Δεν ήταν μόνο το δοκάρι στο 18’, αλλά η γενικότερη παρουσία του που τον κατατάσσει στους διακριθέντες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό κάποια στιγμή να αδειάσει η... βενζίνη από το ντεπόζιτο.

ΜΠΕΝΖΙΑ: Μπήκε στο 69’ αντί του Βαλμπουενά και θα μπορούσε στο 74’ να σκοράρει. Κατά τ’ άλλα, έδειξε να έχει καλά χτυπήματα στα «στημένα».

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 78’ αντί του Μασούρα και ανακάτεψε για λίγο τους ακραίους μπακ της Τότεναμ.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στα τελειώματα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε και να σκοράρει, αλλά και να μοιράσει ασίστ! Βοήθησε και εκείνος στο διάστημα που αγωνίστηκε.