Χαλάλι τα λεφτά ρε Σα!

Ο Στέφανος Λεμονίδης εξυμνεί τον Ζοσέ Σα και τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τα 2.5 εκατομμύρια που έδωσε στην Πόρτο, καθώς και όλη την αμυντική τετράδα της πειραϊκής ομάδας.

Χαλάλι τα λεφτά ρε Σα!

Είναι σπάνιο φαινόμενο να κερδίζει μια ομάδα με 2-0 να προκρίνεται στα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ και πολυτιμότερος παίκτης να αναδεικνύεται ο τερματοφύλακας της νικήτριας ομάδας, αλλά όσοι είδαν το ματς Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0 δεν πρέπει να διαφωνούν για τον τιμητικό τίτλο στον Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήταν ο κορυφαίος, όχι μόνο στη ρεβανς , αλλά και στο ματς της Πόλης, όπου εκτός από τις σπουδαίες επεμβάσεις, απέκρουσε και πέναλτι στο τέλος της αναμέτρησης. Χαλάλι τα 2.5 εκατομμύρια που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Πόρτο, που με τη σειρά της έκανε... ένα μεγάλο δώρο στην ομάδα του Πειραιά και αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι για να φτιάξεις μεγάλη ομάδα ξεκινάς από το νούμερο 1. Γι αυτό και οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του, τόσο μετά από μια σωτήρια επέμβαση, αλλά και στο τέλος της ρεβάνς.

Και δεν ήταν μόνο ο Σα που κράτησε το μηδέν, αλλά όλη η τετράδα της άμυνας και ο Ολυμπιακός χτίζει από πίσω, με τον Σεμέδο να βοηθάει και στην επίθεση, καθώς με δικό του γκολ κλείδωσε η πρόκριση, ενώ βρήκε δίχτυα και στο προηγούμενο ματς με την Πλζεν.

Μεγάλη βραδιά στο Καραϊσκάκης, με τον κόσμο να γεμίζει τις εξέδρες, παρότι βρισκόμαστε στο κατακαλόκαιρο και σε αποπνικτική ατμόσφαιρα, λόγω της θερμοκρασίας, αλλά και της φωτιάς στην Εύβοια.

Και ο Μαρτινς διαχειρίσθηκε τέλεια τα δυο ματς, με σταθερή ενδεκάδα , με σωστές αλλαγές , κράτησε χαμηλά τη μπάλα μετά τη νίκη , έδειξε να πιστεύει στους παίκτες του και αυτοί τον δικαίωσαν. Και οι μεταγραφικές επιλογές του είναι ως τώρα σωστές και με μια-δυο προσθήκες ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από ποτέ.

Και τώρα ο επόμενος αντίπαλος, για να γίνει το θαύμα, να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ομάδα μας από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Ο Ολυμπιακός μπορεί να γράψει ιστορία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ 2-0: Όλο και πιο κοντά το σεντόνι (vid)

Η αφιέρωση του Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό φίλο του, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Η κριτική των παικτών: «Θηρίο» ο Σεμέδο, «Φύλακας» ο Σα

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ 2-0: Τα γκολ των Σεμέδο και Βαλμπουενά (vid)

Αποθέωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Η Κράσνονταρ στον δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League