UEFA Champions League: Φουλ για πρόκριση η Σαχτάρ, «Χρυσή Αλλαγή» ο Ιμόμπιλε! (vids)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο UEFA Champions League πανηγύρισε η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Αντβέρπ και βάζει πλώρη για τους «16»! Άλμα πρόκρισης έκανε και η Λάτσιο, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Σέλτικ με 2-0 χάρη στον Τσίρο Ιμόμπιλε και περιμένει ένα... δώρο από την Ατλέτικο για να «κλειδώσει» από απόψε (28/11) την πρόκριση στα νοκ-άουτ. 

UEFA Champions League: Φουλ για πρόκριση η Σαχτάρ, «Χρυσή Αλλαγή» ο Ιμόμπιλε! (vids)

Αποφασισμένη για πρόκριση η Σαχτάρ! Οι Ουκρανοί μετά την Μπαρτσελόνα, υπέταξαν και την Αντβέρπ με 1-0, έκαναν το «δύο στα δύο» κόντρα στους Βέλγους και «έπιασαν» Ισπανούς και Πόρτο στους 9 βαθμούς!

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε νωρίς το προβάδισμα (12’) με τον Μίκολα Ματβιγιένκο, κράτησε τη νίκη και την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Πόρτο ούσα απολύτως «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης!

Ο Ζούμπκοφ εκτέλεσε το φάουλ και ο Ματβιγιένκο, βουτώντας στο πρώτο δοκάρι, νίκησε τον Μπουτέζ με κεφαλιά.

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

Την ίδια ώρα, η Λάτσιο τα «βρήκε σκούρα» για 82 λεπτά απέναντι στη Σέλτικ, όμως ο Τσίρο Ιμόμπιλε χτύπησε δις μέσα σε ένα τρίλεπτο (82’, 85’) και με το 2-0 ανέβηκε στην κορυφή του 5ου ομίλου!

Ο Ιμόμπιλε που είχε έρθει από τον πάγκο για να κάνει τη διαφορά, πρώτα με ένα τελείωμα ψηλά στην εστία και έπειτα με ένα ψύχραιμο πλασέ.

Σε περίπτωση νίκης λοιπόν της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Φέγενορντ, οι «λατσιάλι» θα «κλείσουν» από απόψε (28/11) θέση στα νοκ-άουτ του UEFA Champions League.

Δείτε το... σόου του Ιμόμπιλε: