Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 2-2: Δεν σηκώνει κεφάλι...

Τις όποιες ελπίδες της για τον τίτλο αποχαιρέτησε η Λίβερπουλ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Έντονος διάλογος Κλοπ-Σαλάχ. 

Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 2-2: Δεν σηκώνει κεφάλι...

Νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Γουέστ Χαμ για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Η Γουέστ Χαμ πήρε το προβάδισμα στο 43’ όταν ο Τζάροντ Μπόουεν σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μετά από κόρνερ και με κεφαλιά νίκησε τον Άλισον στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της Λίβερπουλ. Λίγο μετά την ανάπαυλα όμως (48’) ο Άντριου Ρόμπερτσον με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 65ο λεπτό χάρη σε ένα τυχερό γκολ, στο οποίο η μπάλα κόντραρε στον Αλφόνς Αρεολά και κατέληξε στα δίχτυα ύστερα από σουτ του Χάκπο. Όμως ο Αντόνιο έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους γηπεδούχους με τη συμπλήρωση 77 λεπτών.

Αμέσως μετά το γκολ και ενώ ο Σαλάχ ετοιμαζόταν να περάσει στο ματς, ο Αιγύπτιος γύρισε με έντονο τόνο και παραπονέθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ πριν τον απομακρύνει ο Ντάργουιν Νούνιες.