Ολυμπιακός: Έμειναν λίγα εισιτήρια για τον αγώνα με την Άστον Βίλα στην Αγγλία

Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Αγγλία με την Άστον Βίλα διατίθενται την Κυριακή (28/4)

Ολυμπιακός: Έμειναν λίγα εισιτήρια για τον αγώνα με την Άστον Βίλα στην Αγγλία

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού στο Conference League με την Άστον Βίλα (2/5) και διατίθενται την Κυριακή από την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στην Aston Villa που θα διεξαχθεί στο «Villa Park» την Πέμπτη 02/05/2024 στις 20:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Η διάθεση των ελάχιστων εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Κυριακή 28/04 (10:00 – 13:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, (με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας και των υπολοίπων θυρών και ο οποίος θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Αγγλία).
Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το διαβατήριό του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».