Μπαράκ Μπαχάρ: «Καλύτερος ο Απόλλων Λεμεσού από τον Ολυμπιακό αλλά...»

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάφα, Μπαράκ Μπαχάρ ρωτήθηκε για Ολυμπιακό και Απόλλωνα Λεμεσού, μετά την πρόκριση της ομάδας του στα playoffs του Champions League. 

Μπαράκ Μπαχάρ: «Καλύτερος ο Απόλλων Λεμεσού από τον Ολυμπιακό αλλά...»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ, μετά την πρόκριση σε βάρος του Απόλλωνα.

Αρχικά δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος με την πρόκριση. Χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι θέλησης, υπήρξε πίεση λόγω των δύο γκολ, με την πάροδο του χρόνου βελτιωθήκαμε. Δεν θα σταθώ στις φάσεις που ακυρωθήκαν τα γκολ ως οφσάιντ. Κρατάμε πρόκριση και προχωράμε».

Για την ποιότητα της ομάδας σε αυτό το επίπεδο:

«Σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορείς να κάνεις λάθη. Τα λάθη πληρώνονται. Ο κύριος στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Προετοιμαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι Απόλλωνας δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα γιατί δεν είχε επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Σήμερα φάνηκε αυτό και πως η διαφορά του πρώτου αγώνα δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Στο 2-0 έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου. Σε τέτοια φάση φοβάσαι. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Ποια είναι καλύτερη ομάδα; O Απόλλων ή ο Ολυμπιακός;

«Αν δεις τα αποτελέσματα ο Απόλλωνας. Είναι όμως διαφορετική κατάσταση. Άλλα συνέβησαν στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και άλλα με Απόλλωνα. Και οι δυο είναι καλές ομάδες».

Για τον Σερί που δεν ξεκίνησε: «Ένιωσε λίγο πόνο και δεν ήθελα να ρισκάρει. Για αυτό δεν άρχισε».