Λίβερπουλ: Μεγάλο πλήγμα με Τιάγκο – Δύσκολα θα προλάβει τον τελικό του Champions League

Την απογοήτευση για την απώλεια του τίτλου ήρθε να πλαισιώσει ο τραυματισμός του Τιάγκο στην Λίβερπουλ. Πιθανότατα δεν θα παίξει στον τελικό του Champions League

Λίβερπουλ: Μεγάλο πλήγμα με Τιάγκο – Δύσκολα θα προλάβει τον τελικό του Champions League

Η Λίβερπουλ έχασε το πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Σίτι μολονότι νίκησε 3-1 την Γουλβς με ανατοπή. Ο Γιούργκεν Κλοπ όμως έχει ακόμη έναν λόγο να «πονοκεφαλιάζει» καθώς ο Τιάγκο, αφού πρώτα έδωσε ασίστ στον Μανέ για το 1-1, αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το ημίχρονο. Έτσι, η συμμετοχή του στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Ισπανός μέσος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Τζέιμς Μίλνερ και στις δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε:

«Δεν νομίζω ότι θα παίξει στον τελικό αλλά δεν ξέρω. Χωλαίνει, οπότε δεν είναι και το καλύτερο σημάδι. Δεν είναι καλή (σ.σ. η κατάστασή του), αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Περπατάει, προφανώς αυτό είναι καλό, οπότε ας περιμένουμε για να δούμε».

Ο 31χρονος, ο οποίος έχει σημειώσει φέτος 38 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ, θα υποβληθεί σε εξετάσεις τις ερχόμενες ημέρες.

Στην Λίβερπουλ μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο Σάββατο (28/5, 22:00, MEGA, Cosmote Sport 1 HD) όμως η απώλεια του Τιάγκο ασφαλώς και θα δυσκολέψει τα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Θυμίζουμε πως ο Τιάγκο έμεινε εκτός από τον τελικό του League Cup νωρίτερα μέσα στην σεζόν λόγω τραυματισμού που υπέστη στο ζέσταμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλοπ: «Θα προτιμούσα η Σίτι να κέρδιζε 5-0 στο 10'»

Premier League: «Μοιράστηκαν» τα ατομικά βραβεία, ξεχώρισε ο Μο Σαλάχ

Λίβερπουλ - Γουλβς: "YNWA" και χειροκρότημα μετά την λήξη στο Άνφιλντ