Premier League: «Μοιράστηκαν» τα ατομικά βραβεία, ξεχώρισε ο Μο Σαλάχ

Με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής στην Premier League απονεμήθηκαν και τα βραβεία των κορυφαίων στην σεζόν. Μοιράστηκαν το «Χρυσό Παπούτσι» Σαλάχ-Σον και το «Χρυσό Γάντι» οι Άλισον και Έντερσον. 

Premier League: «Μοιράστηκαν» τα ατομικά βραβεία, ξεχώρισε ο Μο Σαλάχ

Ακόμη μια εκπληκτική σεζόν στην Premier League έφθασε στο τέλος της με την Μάντσεστερ Σίτι να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Πέρα από την απονομή του πρωταθλήματος, η τελευταία αγωνιστική περιλάμβανε και την απονομή των ατομικών βραβείων.

Πρώτα "κανόνια" Σαλάχ και Σον

Το Χρυσό Παπούτσι μοιράστηκαν οι Μο Σαλάχ της Λίβερπουλ και Χιουν-Μινγκ Σον της Τότεναμ οι οποίοι βρήκαν δίχτυα από 23 φορές σε 35 συμμετοχές ο καθένας.

Βραζιλιάνικα τείχη στις εστίες

Το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα μοιράστηκαν ο Άλισον της Λίβερπουλ και Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι κρατώντας ανέπαφες τις εστίες τους σε 20 παιγνίδια σε 36 και 37 συμμετοχές αντίστοιχα.

Μάλιστα, οι δύο πορτιέρε έχουν «μονοπωλήσει» το Χρυσό Γάντι την τελευταία τετραετία καθώς ο Άλισον το έχει κατακτήσει και το 2019 ενώ ο Έντερσον το 2020 και το 2021.

Κορυφαίος εκτελεστής και κορυφαίος δημιουργός

Ο Μο Σαλάχ δεν ήταν όμως κορυφαίος εκτελεστής αλλά και κορυφαίος δημιουργός! Ο Αιγύπτιος μοίρασε 13 ασίστ στους συμπαίκτες του και κατέκτησε το σχετικό βραβείο.