Oλυμπιακός: Θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα ο Μπουχαλάκης - «Τρέχει» για το ματς του Μπακού

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχώρησε με σφίξιμο στην γάμπα από το πρώτο ματς με την Νέφτσι και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό του Αζερμπαϊτζάν - Τα δεδομένα με τον τραυματισμό του. 

Oλυμπιακός: Θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα ο Μπουχαλάκης - «Τρέχει» για το ματς του Μπακού

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε άτυχος στο πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League στο Νέο Φάληρο. Ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση και αποχώρησε νωρίς από το ματς, αισθανόμενος σφίξιμο στη γάμπα.

Οι εξετάσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής, έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα. Ο τραυματισμός του δεν είναι ελαφρύς και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις πιθανότητες να παίξει στην αναμέτρηση.

Αν δεν τα καταφέρει ο Μπουχαλάκης, τότε ο Ολυμπιακός θα πάει στο Μπακού δίχως τους τρεις βασικούς του χαφ (Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά) και θα αναγκαστεί να ξεκινήσει ο Κούντε που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί 90λεπτο, έχοντας δίπλα του τον Σουρλή ή τον Μάρκοβιτς ή και τους δύο μαζί, ανάλογα με τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο κόουτς.

Αν πάει με 4-3-3, θα τους δούμε και τους τρεις. Αν πάει με 4-2-3-1, τότε θα γίνει «μάχη» ανάμεσα σε Σουρλή και Μάρκοβιτς για το ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του Κούντε, μια και ο Βαλμπουενά αναμένεται να περάσει σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Για το πιθανό κενό που θα αφήσει ο Παπασταθόπουλος, υπάρχει πλέον ο Σισέ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εξέτισε την ποινή του ο Ουσεϊνού Μπα και είναι διαθέσιμος για να παίξει στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Υπενθυμίζεται πως ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην έδρα της Νέφτσι στο Αζερμπαϊτζάν την ερχόμενη Τετάρτη (28/7, 20:00).

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο ο Σουρλής!

Ολυμπιακός: Ο λόγος που αντικαταστάθηκε ο Χασάν

Σε αναμμένα κάρβουνα με το ιατρικό δελτίο ο Μαρτίνς ενόψει της ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν