Σε αναμμένα κάρβουνα με το ιατρικό δελτίο ο Μαρτίνς ενόψει της ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Μπουχαλάκη, ο Πέδρο Μαρτίνς ελπίζει να μην προκύψουν άλλα κρούσματα ή προβλήματα τραυματισμών έως και τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν (28/7, 20.00).

Σε αναμμένα κάρβουνα με το ιατρικό δελτίο ο Μαρτίνς ενόψει της ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε μετά το 1-0 επί της Νέφτσι Μπακού ότι έζησε τις πιο δύσκολες 72 ώρες της προπονητικής του καριέρας. Τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν αρκετά. Οι Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος και Εμβιλά τέθηκαν νοκ άουτ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. Ο Μπουχαλάκης αποχώρησε στο 17’ και ο Καμαρά αποβλήθηκε στο 43’.

Εν αναμονή λοιπόν των εξετάσεων του Μπουχαλάκη στη γάμπα, ο Πέδρο Μαρτίνς κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει του επαναληπτικού στο Αζερμπαϊτζάν την προσεχή Τετάρτη (28/7, 20.00).

Και δεν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα μόνο λόγω του Κρητικού χαφ, αλλά και για να μην υπάρξει και άλλο πρόβλημα τις επόμενες μέρες μέχρι να αναχωρήσει δηλαδή η αποστολή για το Μπακού την προσεχή Τρίτη (27/7).

Το βασικό ζητούμενο είναι να μην προκύψουν άλλα κρούσματα κορονοϊού. Μην ξεχνάμε ότι ο Παπασταθόπουλος τέθηκε σε καραντίνα επειδή ήρθε σε επαφή με τον Ελ Αραμπί. Κατ’ επέκταση για να είναι παρών ο Σωκράτης στον επαναληπτικό, θα πρέπει να βγει αρνητικός στα τεστ που θα ακολουθήσουν.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει μέρα με τη μέρα, καθώς έχει φοβηθεί το... μάτι τους με την κακοδαιμονία στον σύλλογο παραμονή των επίσημων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Κι όλα αυτά φυσικά τα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν στους σοβαρούς τραυματισμούς των Φορτούνη και Τικίνιο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μαρτίνς απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τον Βασίλη Σουρλή για τον επαναληπτικό του Μπακού. Εκτός κι αν οι εξετάσεις του Μπουχαλάκη είναι καθαρές και φωνάξει «παρών».