Νέφτσι - Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο ο Σουρλής!

Ο Βασίλης Σουρλής συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του επαναληπτικού στο Μπακού, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Μπουχαλάκη.

Νέφτσι - Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο ο Σουρλής!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Νέφτσι, η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί για το σοβαρό θέμα που προέκυψε στα χαφ ήταν ότι ο Βασίλης Σουρλής με την εικόνα του στο Καραϊσκάκη, κερδίζει μία θέση με το σπαθί του στην ενδεκάδα του επαναληπτικού στο Αζερμπαϊτζάν.

Μάλιστα, αυτή η αίσθηση υπήρχε ανεξάρτητα με την κατάσταση του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ακόμα δηλαδή και ο Κρητικός χαφ να μην έκανε αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς (σ.σ. σήμερα Παρασκευή αναμένεται να μάθουμε οριστικά το ακριβές μέγεθος της ζημιάς), ο Σουρλής μπορεί να ήταν ο τρίτος της... παρέας στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Μαρτίνς ως πρώτη σκέψη φέρεται να έχει το 4-3-3, ωστόσο, θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες για τις τελικές του αποφάσεις. Ο Σουρλής πάντως είναι σε μία κατάσταση που έχει κάθε λόγο να νιώθει ότι πιθανότατα θα ξεκινήσει στον επαναληπτικό του Μπακού.

Αυτό που εντυπωσίασε τον Μαρτίνς είναι ότι ουσιαστικά στο πρώτο του σοβαρό επίσημο παιχνίδι, ο μόλις 18,5 ετών χαφ μπήκε στο χορτάρι και έβγαλε το απαιτούμενο αγωνιστικό θράσος. Κουβάλησε την μπάλα, δεν πανικοβλήθηκε όταν τον πίεσαν οι Αζέροι, ενώ λίγο έλειψε κιόλας να σκοράρει, αλλά του πήρε την μπουκιά από το στόμα ένας αμυντικός της Νέφτσι, o Αμπάσοφ.

Ο Σουρλής έχει κερδίσει αρκετούς πόντους στη συνείδηση του Μαρτίνς και για αυτό το λόγο, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη αν τον δούμε δίπλα στον Πιερ Κούντε.