Ολυμπιακός: Ο λόγος που αντικαταστάθηκε ο Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντικατέστησε τον Αχμέντ Χασάν στο τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού (1-0) για προληπτικούς λόγους. Δεν τίθεται θέμα απουσίας του Αιγύπτιου από τον επαναληπτικό. 

Ολυμπιακός: Ο λόγος που αντικαταστάθηκε ο Χασάν

Επειδή πολλοί απόρησαν με την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να αντικαταστήσει τον Αχμέντ Χασάν στο τέλος του ματς της Τρίτης (22/7) μεταξύ Ολυμπιακού και Νέφτσι Μπακού (νίκη με 1-0) και να παίξει για μερικά λεπτά με τον Μασούρα σε ρόλο κυνηγού, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αιγύπτιος βγήκε άρον άρον για προληπτικούς λόγους.

Ταλαιπωρήθηκε από κράμπες και, για να μη βρεθεί ο Ολυμπιακός προ δυσάρεστων εξελίξεων με τον Χασάν, ο Μαρτίνς έσπευσε να τον τραβήξει στον πάγκο και να του δώσει τις απαιτούμενες ανάσες ενόψει της ρεβάνς για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Επιβαλλόταν να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση ο Πορτογάλος τεχνικός και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο ήθελε και ο Χασάν. Μια χαρά έφυγε πάντως από το Καραϊσκάκη ο Αιγύπτιος, όπερ σημαίνει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από τον επαναληπτικό.