LIVE Champions League: Ατλέτικο - Τσέλσι 0-1, Λάτσιο - Μπάγερν 1-4 (γκολ, score, highlights)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη (live, score, highlights) των αγώνων της φάσης των «16» του Champions League την Τρίτη (23/2).

LIVE Champions League: Ατλέτικο - Τσέλσι 0-1, Λάτσιο - Μπάγερν 1-4 (γκολ, score, highlights)

Το βράδυ της Τρίτης (23/2, 22:00) συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τη φάση των «16» του Champions League, με τα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι και Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι 0-1

90'+7': Τέλος αγώνα στη Μαδρίτη! Σκορ 0-1

90'+2': Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

87': Η Τσέλσι συμπληρώνει τις πέντε αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει. Ο Χάβερτς μπαίνει αντί του μοναδικού σκόρερ Ζιρού, ενώ ο Βέρνερ πάει στον πάγκο για να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής ο Πούλισιτς.

82': Πρώτη αντίδραση και από τον τεχνικό της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος προχωρά σε τριπλή αλλαγή! Βγάζει από το παιχνίδι τον Κορέα για να βάλει τον Ντεμπελέ. Εκτός αγώνα επίσης ο Νίγκεθ, εντός ο Λόντι. Τέλος, βγαίνει ο Ερμόσο για να μπει ο Βιτόλο.

80': Γρήγορες κινήσεις από τον Τούχελ στη «σκακιέρα», καθώς κάνει και τρίτη αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Χάντσον-Οντόι με τον Τζέιμς.

74': Μετά το προβάδισμά της Τσέλσι ο προπονητής της, Τόμας Τούχελ, προχωρά σε διπλή αλλαγή. Ο Κόβασιτς βγαίνει για να μπει ο Καντέ και ταυτόχρονα ο Ζίγεχ παίρνει τη θέση του Μάουντ στο γήπεδο.

72': Γκολ για την Τσέλσι, καθώς τελικά το τέρμα του Ζιρού θα μετρήσει! Και είναι ένα ωραιότατο γκολ με ανάποδο ψαλίδι, όπως προαναφέρθηκε! Το 0-1 για τους Άγγλους!

70': Ακόμα το ψάχνουν οι υπεύθυνοι του VAR, κοιτώντας και ξανακοιτώντας τη φάση.

68': Γκολ για την Τσέλσι με τον Ολιβιέ Ζιρού ύστερα από ανάποδο ψαλίδι, ωστόσο ο διαιτητής σφυρίζει οφσάιντ και το ακυρώνει. Αναμένεται πάντως και η άποψη του VAR.

64': Οι δύο ομάδες συνεχίζουν με τις ίδιες ενδεκάδες που ξεκίνησαν τον αγώνα. Πλησιάζουμε στο εικοσάλεπτο της επανάληψης χωρίς να έχει καταγραφεί αξιοσημείωτη ευκαιρία σε αυτό το χρονικό διάστημα.

46': Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου!

45'+: Ημίχρονο στη Μαδρίτη. Οι δύο ομάδες πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

39': Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκει στην Τσέλσι. Ο Βέρνερ με εξαιρετική ενέργεια και κοφτή ντρίμπλα γυρίζει και σουτάρει εντός περιοχής στην απέναντι γωνία, αλλά ο Όμπλακ εξουδετερώνει τον κίνδυνο.

38': Δεν έχουν γίνει σημαντικές ευκαιρίες στο ματς. Πάντως η Τσέλσι έχει τον έλεγχο του ρυθμού σε γενικές γραμμές.

23': Αμφίρροπος ο αγώνας στη Μαδρίτη μέχρι στιγμής. Οι δύο αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, ωστόσο το σκορ δεν έχει ανοίξει ακόμα.

1': Σέντρα στον αγώνα.

Ενδεκάδες:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ - Γιορέντε, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο - Κορέα, Κόκε, Νίγκεθ, Λεμάρ - Φέλιξ, Σουάρες.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί - Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Αλόνσο - Μάουντ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς - Χάντσον-Οντόι, Ζιρού, Βέρνερ.

Γκολ: 72' Ζιρού

Λάτσιο - Μπάγερν Μονάχου 1-4

90'+4': Τέλος αγώνα στη Ρώμη! Σκορ 1-4

90'+1': Αλλαγές σκοπιμότητας για την Μπάγερν, με τους Τσούπο-Μότινγκ και Σαρ να αντικαθιστούν τους Μουσιάλα και Σανέ αντίστοιχα.

90'+1': Παίζονται ήδη οι καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

81': Η Λάτσιο ολοκληρώνει τις πέντε αλλαγές που δικαιούται, καθώς ο Άκπα-Άκπρο αντικαθιστά τον Αλμπέρτο και ο Κατάλντι με τη σειρά του τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

75': Ώρα για τη δεύτερη αλλαγή της Μπάγερν, καθώς ο Κομάν δίνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο στον Ερνάντεθ.

63': Η Μπάγερν πραγματοποιεί την πρώτη αλλαγή της στον αγώνα. Έξω ο Γκορέτσκα, μέσα ο Μαρτίνεθ.

53': Δύο μαζεμένες αλλαγές για τη γηπεδούχο Λάτσιο. Ο Εσκαλάντε αντικαθιστά τον Λέιβα και ο Χουντ μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Πάτριτς.

Ο Αλμπέρτο με εξαιρετική κάθετη πάσα έφερε τον Κορέα σε θέση βολής μέσα στην περιοχή της Μπάγερν και ο Αργεντινός σούταρε με το δεξί για να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρέινα.

49': Γκολ για τη Λάτσιο που μειώνει σε 1-4 με τον Χοακίν Κορέα!

47': Γκολ για την Μπάγερν που φτάνει στο 0-4 με αυτογκόλ του Φραντσέσκο Ατσέρμπι!

46': Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου!

45'+3': Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Ρώμη. Εντυπωσιακή η Μπάγερν προηγείται ήδη με σκορ 0-3!

Ο Κομάν πραγματοποίησε κούρσα με την μπάλα και φτάνοντας μέσα στην περιοχή της Λάτσιο σούταρε δυνατά, για να αποκρούσει προσωρινά ο Ρέινα. Ωστόσο η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Σανέ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, την έσπρωξε στα δίχτυα.

42': Γκολ για την Μπάγερν που φτάνει σε ένα τρομερό 0-3 με δράστη τον Λιρόι Σανέ!

31': Πρώτη αλλαγή για τη Λάτσιο. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι βγάζει από τον αγώνα τον Μουζάκιο και βάζει στη θέση του τον Λούλιτς.

Ο Γκορέτσκα τροφοδότησε τον Μουσιάλα που βρέθηκε χωρίς αντίπαλο στο ημικύκλιο της ιταλικής περιοχής και εξαπολύοντας ένα δυνατό συρτό σουτ η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Ρέινα.

24': Γκολ για την Μπάγερν που πετυχαίνει το 0-2 με τον Τζαμάλ Μουσιάλα!

18': Η Λάτσιο ζήτησε πέναλτι όταν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έπεσε μέσα στη γερμανική περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά και τη σύμφωνη γνώμη που πήρε από τους ελέγχοντες το VAR.

Ο Πολωνός αρχισκόρερ εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Μουζάκιο προς τον Ρέινα και αφού πετάχτηκε πήρε την μπάλα, ξεπέρασε τον Ισπανό τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

9': Γκολ για την Μπάγερν με σκόρερ τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

1': Σέντρα στον αγώνα.

Ενδεκάδες:

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα - Πάτριτς, Ατσέρμπι, Μουζάκιο - Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα, Αλμπέρτο, Μάρουσιτς - Ιμόμπιλε, Κορέα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ - Σούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις - Κίμιχ, Μουσιάλα - Σανέ, Γκορέτσκα, Κομάν - Λεβαντόφσκι.

Γκολ: 49' Κορέα / 9' Λεβαντόφσκι, 24' Μουσιάλα, 42' Σανέ, 47' (αυτ.) Ατσέρμπι