Ουμτιτί: Ξανά σε αποστολή της Μπαρτσελόνα έπειτα από έξι μήνες

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί συμπεριλήφθηκε σε αποστολή της Μπαρτσελόνα έπειτα από απουσία έξι μηνών εξαιτίας τραυματισμού

Ουμτιτί: Ξανά σε αποστολή της Μπαρτσελόνα έπειτα από έξι μήνες

Από τους παίκτες στους οποίους στήριζε πάρα πολλά η Μπαρτσελόνα όταν τον ενέταξε στο δυναμικό της πριν από πέντε χρόνια, αλλά δεν τα έχει δώσει εξαιτίας συνεχόμενων τραυματισμών είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο γιγαντόσωμος, αλλά ευπαθής στους τραυματισμούς, κεντρικός αμυντικός, έχει χάσει συνολικά 85 ματς στη μέχρι τώρα θητεία τους στους μπλαουγκράνα.

Η πιο πρόσφατη απουσία του έφθασε σχεδόν τους έξι μήνες, όταν τον περασμένο Ιούνιο γνωστοποιήθηκε ένας ακόμα τραυματισμός στο αριστερό γόνατο. Έκτοτε, ο Γάλλος διεθνής στόπερ ακολούθησε χρονοβόρες θεραπείες και εν τέλει σήμερα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το σημερινό εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Γιουβέντους, στο πλαίσιο της καταληκτικής αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, δεδομένων των απουσιών στα μετόπισθεν των Καταλανών, ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα, στην προσπάθεια της Μπάρτσα να διατηρήσει την πρώτη θέση στον όμιλο, καθώς σε αυτήν την κατεύθυνση, της αρκεί μία ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους.