Βίλας Μπόας: «Δεν περίμενα τέτοια δήλωση από τον Βαλμπουενά»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την προ ημερών δήλωση του Ματιέ Βαλμπουενά περί έλλειψης προσωπικότητας στη γαλλική ομάδα.

Βίλας Μπόας: «Δεν περίμενα τέτοια δήλωση από τον Βαλμπουενά»

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Τρίτης (27/10, 22.00) με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Αντρέ Βίλας Μπόας αναφέρθηκε στις προ λίγων ημερών δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Βαλμπουενά για τη Μαρσέιγ: «Δεν είδα προσωπικότητα»

Ο άσος του Ολυμπιακού είχε κάνει λόγο για έλλειψη προσωπικότητας στη γαλλική ομάδα, γεγονός που δεν... άρεσε ιδιαίτερα στον Πορτογάλο τεχνικό ηγέτη των Μασσαλών, κάτι που εξέφρασε δημόσια τη Δευτέρα:

«Πρώτα από όλα η δήλωση του Βαλμπουενά έγινε μετά το ματς και την ασίστ που έδωσε. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το ματς εκείνο θα τελείωνε 0-0, θα μπορούσαμε ακόμη να νικήσουμε 1-0 με την ευκαιρία που είχε ο Μπενεντέτο. Δεν περίμενα τέτοια δήλωση από έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Βαλμπουενά».

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε τονίσει χαρακτηριστικά μετά το ματς με τη Μαρσέιγ, κριτικάροντας την πρώην ομάδα του:

«Είδα μία ομάδα που δεν είχε ψυχή. Δεν είδα προσωπικότητα, δεν είδα βοήθεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών, δεν είδα ηγέτη. Έτσι το ένιωσα στο γήπεδο. Ένιωσα ότι κάτι κακό υπάρχει στην ομάδα. Έπαιξαν απλά για να παίξουν. Πίστευα ότι θα έβλεπα μία ομάδα που θα εκδήλωνε επιθέσεις με μεγαλύτερη ένταση.

Πολλές φορές βάζουμε την εμπειρία πιο πάνω, αλλά όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι στο Champions League πρέπει να βγάζεις στο γήπεδο μεγαλύτερη επιθυμία για τη νίκη. Κανείς δεν θα κατηγορήσει τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, αν ιδρώσουν τη φανέλα, αλλά χάσουν το παιχνίδι».