Ο Βαλμπουενά για τη Μαρσέιγ: «Δεν είδα προσωπικότητα»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τη Μαρσέιγ και τις εντυπώσεις που του άφησε στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Ο Βαλμπουενά για τη Μαρσέιγ: «Δεν είδα προσωπικότητα»

Την Τετάρτη το βράδυ ο Ματιέ Βαλμπουενά "πλήγωσε" την παλιά του ομάδα. Από το δικό του πόδι έφυγε η μπάλα με προορισμό το κεφάλι του Αχμέντ Χασάν. Αυτός ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκρινε τα πάντα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Γάλλος δεν το έχει κρύψει ότι είναι οπαδός της Μαρσέιγ και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του το γκολ του Αιγύπτιου. Εξήγησε άλλωστε μετά το ματς ότι με αυτόν τον τρόπο έδειξε σεβασμό στην παλιά του ομάδα.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά γνωρίζει καλά τη Μαρσέιγ και μίλησε στο RMC για την αναμέτρηση της Τετάρτης. Στις δηλώσεις του μάλιστα τόνισε πως είδε μία ομάδα, η οποία δεν είχε προσωπικότητα.

«Είδα μία ομάδα που δεν είχε ψυχή. Δεν είδα προσωπικότητα, δεν είδα βοήθεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών, δεν είδα ηγέτη. Έτσι το ένιωσα στο γήπεδο. Ένιωσα ότι κάτι κακό υπάρχει στην ομάδα. Έπαιξαν απλά για να παίξουν. Πίστευα ότι θα έβλεπα μία ομάδα που θα εκδήλωνε επιθέσεις με μεγαλύτερη ένταση. Πολλές φορές βάζουμε την εμπειρία πιο πάνω, αλλά όταν παίζεις το πρώτο παιχνίδι στο Champions League πρέπει να βγάζεις στο γήπεδο μεγαλύτερη επιθυμία για τη νίκη. Κανείς δεν θα κατηγορήσει τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, αν ιδρώσουν τη φανέλα, αλλά χάσουν το παιχνίδι», ανέφερε ο Ματιέ Βαλμπουενά.