Σπουδαία τιμή για Ποντένσε

Αγγλική ιστοσελίδα συμπεριέλαβε τον Ντανιέλ Ποντένσε μέσα στην καλύτερη 25άδα όλων των εποχών για την Γουλβς!

Σπουδαία τιμή για Ποντένσε

Μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στην Γουλβς ο Ντανιέλ Ποντένσε και να μην έχει καν καταφέρει ακόμη να κερδίσει φανέλα βασικού, ωστόσο οι Άγγλοι πιστεύουν πάρα πολύ στην αξία του Πορτογάλου άσου, πρώην του Ολυμπιακού.

Η βρετανική ιστοσελίδα 90min.com έκανε αφιέρωμα στους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Γουλβς και ανέδειξε την καλύτερη 25άδα όλων των εποχών. Κι ο Ποντένσε βρίσκεται μέσα σε αυτή.

Στο αφιέρωμα που έγινε ανά θέση ο Ποντένσε συμπεριλήφθηκε στους επιθετικούς μέσους, μαζί με τον συμπατριώτη του Ντιόγκο Ζότα που παίζει στην ομάδα από το 2017.

Ο συντάκτης παραδέχεται ότι είναι ακόμη νωρίς για να κριθεί ο Πορτογάλος, αλλά έχει ήδη δείξει στοιχεία του ταλέντου του και της ποιότητάς του, ενώ τονίζει ότι έχει το στιλ και τις ικανότητες για να εξελιχθεί όπως ο Εντέν Αζάρ, με τον οποίο έχουν πολλά κοινά στον τρόπο παιχνιδιού τους.

Αν μη τι άλλο, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει καταφέρει ήδη να «κλέψει» τις καρδιές των ανθρώπων της Γουλβς που ξόδεψε πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει και έχει πολύ μεγάλες προσδοκίες για την πορεία του στη συνέχεια της Premier League...